Micsoda izgalmak történtek Rubint Réka és Pintér Tibor előadása közben!

Forrás: Facebook/ A Nagy Duett -
TV2 A Nagy Duett sztárok duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka és Pintér Tibi produkciója több okból is az este legizgalmasabbjai közé tartozott.

Réka egy kis véletlen bugyivillantással kezdte a Time of my life című számot, forgós szoknyája fellibbent a tánc közbeni lendülettől. A Dirty Dancing szuperromantikus dalát adta elő Pintér Tibor és Rubint Réka, természetesen a film ikonikus kiemelős táncmozdulatát is beletették a produkcióba, ráadásul éneklés közben. Nem semmi!

Forrás: Facebook/ A Nagy Duett

Megzsarolták Vujity Tvrtkóthttp://www.life.hu/sztarok/20160417-megzsaroltak-vujity-tvrtkot.htmlÁrtatlan rajongói fotónak indult, zsarolás lett belőle. Alaposan átverték Vujity Tvrtkót.TV + Sztárok--Kiválasztotta és legyőzte párbajellenfelét Farm "fitnesz" Sanyahttp://www.life.hu/sztarok/20160416-kivalasztotta-es-legyozte-parbajellenfelet-farm-sanya.htmlImmár másodszor kell megküzdenie a bentmaradásért Sanyának. Legutóbb a lány könnyeinek engedve Laurát hívta ki, és győzte is le, most azonban egy férfias küzdelemre került sor az egykori tűzoltóval, Sándorral. TV + SztárokOrigoEzért hagyta ott az RTL Klubot Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20160416-ezert-hagyta-ott-az-rtl-klubot-gonczi-gabor-es-ment-a-tv2-tenyekhez.htmlMindig is hírműsort szeretett volna vezetni, és teljesült a vágya. Közel két évtized Fókusz után ­a TV2 Tények című műsorának leendő műsorvezetője lett Gönczi Gábor. TV + Sztárok--Gyors szex, gyors lelépés! Ezért vernek át a Tinder miatt a férfiakhttp://www.life.hu/sztarok/20160416-ha-mas-a-no-a-tinder-foton-mint-a-valosagban-a-ferfiak-kihasznaljak-ot.htmlA Tinder nevű randioldalon ismerkedő férfiak úgy vélik, hogy jogukban áll bármit megtenni azzal a nővel, aki a profilképeken vonzóbbnak tűnt, mint a valóságban. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka luxusautóban feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160416-kapocs-zsoka-egy-luxusjarganyban-tert-vissza-hozzank.htmlKapócs Zsóka még tavaly tűnt el az Operettszínház színpadáról, ezzel együtt pedig a szemünk elől, eddig! Bár csak egy kép erejéig, de a napokban visszatért, mégpedig egy luxusautóban. TV + Sztárok--Hujber Ferenc: "Én annyi emberbe rúgtam bele az elmúlt tizenöt-húsz évben. Csoda, hogy én még munkát kapok ebben az országban" http://www.life.hu/sztarok/20160416-hujber-ferenc-tul-van-az-alkoholproblemakon-es-sikeres-szinesznek-erzi-magat.htmlTúl van az alkoholproblémákon és sikeres színésznek érzi magát Hujber Feri. Szerencsésnek érzi magát, hogy sok mindent megúszott, és ma már a családja és a hivatása a legfontosabb az életében. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.