Schobert Norbi és Keresztes Ildikó előadása nyerte az adás legviccesebbje címet

TV2 A Nagy Duett produkció duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten Schobert Norbi és Keresztes Ildikó izmos lábai voltak középpontban, ezen a héten a jó kedvé volt a főszerep.

Schobert Norbi és Keresztes Ildikó mikrofonja ezúttal nem recsegett, minden tökéletesen látható és hallható volt. Olyannyira, hogy a mókás produkció maximálisan elnyerte a zsűri tetszését. Norbi sapkájáért plusz pirospontot adunk.

Forrás: Facebook/ A Nagy Duett

Megzsarolták Vujity Tvrtkóthttp://www.life.hu/sztarok/20160417-megzsaroltak-vujity-tvrtkot.htmlÁrtatlan rajongói fotónak indult, zsarolás lett belőle. Alaposan átverték Vujity Tvrtkót.TV + Sztárok--A Keresem a családom mellett a Heti hetesbe is beül Hadas Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20160416-a-keresem-a-csaladom-mellett-a-heti-hetesbe-is-beul-hadas-kriszta.htmlAz RTL Klub Keresem a családom című műsorának második évadát már javában forgatja a stáb. Míg itthon annak örülhetünk, hogy végre itt a már-már nyárias idő, Hadas Krisztáék a zord Szibériába utaznak vasárnap:TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka luxusautóban feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160416-kapocs-zsoka-egy-luxusjarganyban-tert-vissza-hozzank.htmlKapócs Zsóka még tavaly tűnt el az Operettszínház színpadáról, ezzel együtt pedig a szemünk elől, eddig! Bár csak egy kép erejéig, de a napokban visszatért, mégpedig egy luxusautóban. TV + Sztárok--Ezért hagyta ott az RTL Klubot Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20160416-ezert-hagyta-ott-az-rtl-klubot-gonczi-gabor-es-ment-a-tv2-tenyekhez.htmlMindig is hírműsort szeretett volna vezetni, és teljesült a vágya. Közel két évtized Fókusz után ­a TV2 Tények című műsorának leendő műsorvezetője lett Gönczi Gábor. TV + Sztárok--Így fest Ada smink nélkül, morcosanhttp://www.life.hu/sztarok/20160416-ada-beleunt-a-varakozasba.htmlA műsorvezető szépségéről nem lehet eleget írni, - pedig mi megpróbáltuk, - ám most gondterhelt és sminkeletlen arccal állt a nyilvánosság elé. Illetve ült, órákig, mivel a müncheni repülőtéren ragadt, így nem is csoda, hogy kiakadt. TV + SztárokOrigoMeglepő nyilatkozat! Kulcsár Edina sosem elégedett önmagávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160415-kulcsar-edina-nem-elegedett-onmagaval-szivesen-nezi-vissza-magat-szeretne-fejlodni.htmlA csinos műsorvezető egy teljesen új oldalát mutatta be, amikor mikrofont ragadott a Nagy Duett színpadán. Bár jól teljesített, a végeredményt nem nézte vissza. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.