Coachella fesztivál Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jared Leto is ellátogatott a neves Coachella zenei fesztiválra, ráadásul a testvérével együtt.

A színész végre nem óriásheréket villantott, és nem is meztelenül pózolt, hanem egy meghökkentő szerelésben vadult a Coachella Fesztiválon, ahova a testvérével Shannon Letoval látogatott ki.

Nektek bejön a szerelése?

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Őrült gyilkosnak állt Jared Leto - Megdöbbentő fotó!

Az Empire magazin két külön címlapot is szentelt a jövőre mozikba kerülő Suicide Sqad(Öngyilkos Osztag) című filmnek, melyben Jared Leto és Cara Delevingne rémíti majd halálra a nézőket. A teljes cikket elolvashatod itt!

Elton John és J. K. Rowling is a legadakozóbb sztárok közé tartoznakhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-ime-ok-a-legadakozobb-vilagsztarok.htmlGondoltad volna? A Harry Potter könyvek írója és Elton John is azok közé a sztárok közé tartozik, akik a leginkább segítenek másokon. Rowling tavaly például 10 millió fonttal, míg Elton közel 30 milló fonttal támogatta a rászorulókat. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka luxusautóban feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160416-kapocs-zsoka-egy-luxusjarganyban-tert-vissza-hozzank.htmlKapócs Zsóka még tavaly tűnt el az Operettszínház színpadáról, ezzel együtt pedig a szemünk elől, eddig! Bár csak egy kép erejéig, de a napokban visszatért, mégpedig egy luxusautóban. TV + Sztárok--Liam Hemsworth: "Nem járunk jegyben Mileyval!"http://www.life.hu/sztarok/20160415-liam-hemsworth-azt-mondta-hogy-nem-jegyezte-el-mileyt.htmlA legfrissebb hírek szerint a fiatalok pontosan ott folytatják kapcsolatukat, ahol annak idején vége szakadt, ám a hírekkel ellentétben Miley-t nem jegyezte el szerelme. TV + Sztárok--Ilyen, amikor Rihanna az egyik rajongójával SMS-ezikhttp://www.life.hu/sztarok/20160415-ilyen-amikor-rihanna-az-egyik-rajongojaval-sms-ezik.htmlA Buzzfeednek újságolta el egy srác, hogy pár hónapja sikerült elérnie Rihannát, akinek elárulta, hogy meleg, de nem meri felvállalni a másságát. Legnagyobb meglepetésére az énekesnő válaszolt neki, ráadásul tanácsokkal is ellátta. TV + Sztárok--Hosszú Katinka még gyenge idővel is tarolt Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160415-hosszu-katinka-gyenge-idovel-is-tartolt-amerikaban.htmlHosszú Katinka sikeresen megnyerte az Egyesült Államokbeli Mesában zajló 400 méteres vegyesúszás döntőjét a nemzetközi viadal csütörtöki nyitónapján. TV + Sztárok--Egy őrült rajongó megátkozta John Cusack péniszéthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-egy-orult-rajongo-megatkozta-john-cusack-peniszet.htmlNem akármilyen fenyegetést kapott John Cusack: egy rajongója megátkozta a színész péniszét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.