színésznő Sharon Stone bevásárlás film
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznőn nem fognak az évek, mutatja ez a legutóbbi fotója is, amelyen olyan sima a bőre, mint egy húszévesnek.

Hihetetlen, hogy Sharon Stone 58 éves, ám azon a fotón, ami nemrég látott napvilágot úgy fest, mint egy huszonéves lány. Egy apró ránc sincs az arcán és gyönyörű a bőre. Az biztos, hogy az színésznő

rengeteg botoxot használ, és szuper géneket örökölt.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Knng

Rá sem lehet ismerni! Hatalmasat nőtt Sharon Stone fia

A világhírű színésznőt és 9 éves gyermekét, Quinn Kelly Stone-t Beverly Hills utcáin kapták lencsevégre. A teljes cikket itt elolvashatod!

Jared Leto is a Coachellán pöröghttp://www.life.hu/sztarok/20160418-jared-letot-is-elkaptuk-a-coachella-fesztivalon.htmlJared Leto is ellátogatott a neves Coachella zenei fesztiválra, ráadásul a testvérével együtt. TV + Sztárok--Elton John és J. K. Rowling is a legadakozóbb sztárok közé tartoznakhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-ime-ok-a-legadakozobb-vilagsztarok.htmlGondoltad volna? A Harry Potter könyvek írója és Elton John is azok közé a sztárok közé tartozik, akik a leginkább segítenek másokon. Rowling tavaly például 10 millió fonttal, míg Elton közel 30 milló fonttal támogatta a rászorulókat. TV + Sztárok--Forró videóval kedveskedett rajongóinak Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20160416-forro-videot-kuldott-rajongoinak-jakabos-zsuzsa.htmlAz Európa-bajnok úszó a világ egyik legszebb sportolójaként mindig megpróbál a rajongói kedvében járni, ez most sem volt másképp. Egy applikációval kedveskedett nekünk, ami által egyszerűbben követhetjük mindennapjait. TV + SztárokOrigoŐrült bohóckodásba fulladt egy Barátok közt-forgatáshttp://www.life.hu/sztarok/20160416-orultek-bohockodasba-fulladt-egy-baratok-kozt-forgatas.htmlCirkusszá változott a Barátok közt-háza, de a szó legjobb értelmében: Amikor ugyanis kikapcsolták a kamerát, a színészek kiugrottak szerepükből, mi meg a bőrünkből az őrült bohóckodásuk láttán. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence melleire nem hat a gravitáció http://www.life.hu/sztarok/20160413-jennifer-lawrence-melltarto-nelkul-mutatta-be-uj-filmjet.htmlA színésznő lazán, mégis elegánsan vonult Las Vegasban a CinemaCon rendezvényén, ráadásul csak egy áttetsző felső fedte feszes melleit. TV + Sztárok--Egy őrült rajongó megátkozta John Cusack péniszéthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-egy-orult-rajongo-megatkozta-john-cusack-peniszet.htmlNem akármilyen fenyegetést kapott John Cusack: egy rajongója megátkozta a színész péniszét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.