Kemény kihívás vár a magyar sztárpárokra

Forrás: EVA/Eva -
game show sztárpár TV2 kihívás Ábel Anita harc Majka házaspár Drágám, add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2, Drágám, add az életed! gameshow-ja sokkal több, mint a megszokott celebpárokat felvonultató műsorok. Itt valóban foggal-körömmel küzdenek a férfi szereplők.

A műsor első adásának sajtóvetítésén a két műsorvezetőt, Ábel Anitát és Majkát faggattuk arról, mi vár ránk május 2-ától hétköznap esténként.

Forrás: EVA/Eva

„Csináltam már egy-két műsort az elmúlt időszakban, és nagy kritikus vagyok, de

úgy gondolom, ennek a műsornak lelke van.


„Simán vállalnám a kihívást! Leginkább a labdás feladatok tetszettek, remélem, Hajni azokra küldene, ha ő döntene a sorsomról" - mosolygott a műsorvezető, aki fáradtan érkezett, így adott volt a kérdés, hogy érzi magát.

Az április emberfeletti volt,

Forrás: Nánási Pál

Ábel Anita a forgatás minden percét élvezte. „Úgy éltünk a forgatások alatt, mint egy család. Az volt a legnagyobb élmény, hogy

a régi házaspárok szemében újra láttuk a tüzet, elkezdtek máshogy tekinteni egymásra.


„Sokat gondolkodtam közben, és eszembe jutott, hogy melyik feladatra küldeném a párom. Lehet, hogy vállalnánk a megmérettetést, de azt tudni kell, hogy a férjem civil, így az ő beleegyezésétől függene a szereplésünk. Esténként mindig elmeséltem neki a feladatokat, és volt, amire azt mondta, hogy simán vállalta volna" – mondta Anita.

Játékszabályok

A sztárpárok hölgytagjai Ábel Anitával ülnek egy asztalnál, és egy-egy feladat előtt arra licitálnak, hogy párjuk hány perc alatt tudja megoldani az adott kihívást. Aki nyeri a licitet, annak a párja küzd meg a feladattal. Egy hét után pedig az a páros nyeri meg az egymillió forintot, aki a legtöbb pontot gyűjtötte össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.