Jennifer Hudson jól behisztizett a Twitteren

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner -
musical Twitter színésznő színdarab Broadway Tony-díj Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York filmben is feltűnt színésznő először sérelmezte, hogy nem jelölték a Broadway színpadán nyújtott alakításáért Tony-díjra, majd inkább törölte Twitter-posztot, és jól nevelt lányhoz illően gratulált kolléganőinek, akik esélyesként indulhatnak a díjátadón.
Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

A Szex és New York filmben is feltűnt világsztár, aki jelenleg egy Broadway musicalben játszik, feltehetően azt sérelmezte, hogy nem őt, hanem a vele egy darabban játszó két kolléganőjét, Cynthia Erivót és Danielle Brooksot jelölték idén Tony-díjra. Később észbe kapott és törölte a bejegyzést, majd kedvesen gratulált a két színésznőnek a jelölésért. Hát, ilyen az élet.

Testvértragédiák - Sztárok és elvesztett testvéreik

Van, hogy ki nem állhatjuk, van, hogy neki meséljük el legféltettebb titkainkat - egy testvér igazi kincs lehet az ember életében. Így vannak ezzel a világsztárok is. Az alábbi hírességek nemcsak a testvérüket temették el, velük együtt a lelkük egy része is odaveszett. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Gusztustalan videóval üzent utálóinak Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20160504-madonna-enekesno-ujjszopos-videoval-uzent-azoknak-akik-utaljak.htmlAz 57 éves popdíva teljesen kifordult magából a 2016-os MET gálán. TV + Sztárok--Így fogadta a születésnapi jókívánságokat Hosszú Katinka http://www.life.hu/sztarok/20160504-hosszu-katinka-27-eves-lett-a-magyar-uszono-halas-a-sok-uzenetert-foto.htmlA magyar sportoló kedden ünnepelte a 27. születésnapját. Most a Facebookon mondott köszönetet azoknak, akik gondoltak rá ezen a jeles napon. Az úszónő több ezer jókívánságot kapott a rajongóitól. TV + Sztárok--"Az motivált, hogy meztelen lányokat lássak" - A pucér társkereső szereplőjével beszélgettünkhttp://www.life.hu/sztarok/20160503-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskereso-szereplovel-beszelgettunk-petraval-josieval-es.htmlA meztelen társkereső show szereplőit faggattuk, és kiderült, volt, aki kalandvágyból, volt, aki azért jelentkezett, hogy végre láthasson ruha nélkül flangáló szexi fiatal lányokat. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát lekapcsolták ittas vezetésérthttp://www.life.hu/sztarok/20160504-demcsak-zsuzsa-a-mokka-musorvezetoje-ittasan-vezetett-elfogtak-a-rendorok.htmlA műsorvezető a vasárnapi Nagy Duett után próbálta levezetni a próbákkal és a fellépéssel járó feszültséget néhány pohár itallal. Ezután ült kocsiba, és indult el otthonába. TV + SztárokOrigoKate Upton jegygyűrűje is megjelent az év partijánhttp://www.life.hu/sztarok/20160503-kate-upton-ferjhez-megy-a-jegygyuruje-is-megjelent-a-met-galan.htmlAz év egyik legfontosabb eseményének számító Met gálán minden sztár mutatott valamit. Itt van például Kate Upton, akinél csak a jegygyűrűje ragyogott szebben. TV + Sztárok--Tündöklően szép menyasszony Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20160503-tundokloen-szep-menyasszony-zimany-linda.htmlAz egykori modell talán már az esküvői ruháját próbálgatja? Annyi biztos, hogy az Esküvő Classic magazin címlapján pózoló Zimány Linda remekül néz ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.