Péter Szabó Szilvia a terhességről: “Még nem szerettem volna egy egész ország tudtára hozni”

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Péter Szabó Szilvia terhesség csalódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vegyes érzelmek kavarognak a gyönyörű énekesnőben, ugyanis akarata és megkérdezése nélkül terjedt el terhességének híre. Hiába jelent ez óriási örömöt, csalódott is Szilvi.

Rengetegen örültek a tegnap napvilágot látott hírnek, miszerint Péter Szabó Szilvia kisbabát vár. Az énekesnő azonban kevésbé örült a kikerült információnak, és bár megerősítette a hírt, hozzátette, csalódott és dühös is a történtek miatt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szilvi a Facebook-oldalán osztotta meg érzéseit rajongóival. “Rég kavarogtak bennem ennyire vegyes érzelmek, mint a mai napon.

A szomorúságtól a dühig, a boldogságtól a könnyekig, egy kis csalódottsággal vegyítve”

- írta ki az énekesnő, és elárulta azt is, miért érez így. “Még nem szerettem volna egy egész ország tudtára hozni” - folytatta Szilvi, és azt is elmondta, hogy a babájához méltó módon szerette volna megosztani mindenkivel ezt az örömteli hírt.

Forrás: faceboook/Péter Szabó Szilvia

Azonban a történtek ellenére természetesen nagyon örül annak, hogy egy új élet növekszik benne. “A történtek ellenére a világ legboldogabb emberének érzem magam! Jól vagyunk, és a picúr imádja amikor énekelek!” - zárta Szilvi a posztját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.