Gáspár Győző: "Ekkora utálathadjárat a Győzike-show idején volt utoljára"

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Gáspár Győző Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb a Győzike Show idején örvendett ekkora közutálatnak Gáspár Győző - állítja magáról. Dagad a botrány.

Egyedüli indulóként nyerte meg a Fitman kategóriát a Fitbalance-on Gáspár Győző. Az interneten szanaszét kommentelték a hírt, sokan gyalázták a showmant.

Ősszel állítólag közel 20 ellenfele lesz a versenyszezonban. "Hallottam erről már én is, de a testépítők szövetsége még nem mondott semmit és amíg nem hivatalos, addig én sem tudok mit mondani, csak várok. Most úgy néz ki, nem veszik el a díjamat, hagynak kicsit örülni, de ha ősszel tényleg ilyen sokan indulnak ebben a kategóriában, az azt hiszem, nem lesz véletlen" - mondta a Blikknek.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Győzinek elege lett a rosszindulatú kommentekből.

"Elég volt, belefáradtam az állandó küzdelembe! Az a helyzet, ha mindenkivel nekiállok vitatkozni, akkor teljesen kikészülök. Borzalmas időszak van a hátam mögött, ekkora utálathadjárat a Győzike-show idején volt utoljára. Akkor is elmondtak mindenféle undorító, szerencsétlen, pénzhajhásznak, most meg ölik egymást az emberek, hogy bekamerázzák a házukat. Nevetséges! Megpróbálnak kicsinálni, de nem hagyom magam! Ezek az emberek nem tudják, hogy milyen érzés éhezni, meg napi több órákat edzeni, nem tudják, min mentem keresztül. Nem vagyok senkinek a lábtörlője! Már van titkos stratégiám is a versenyre, de erről még nem beszélhetek.Csöndben leszek sikeres és tudom, hogy nem fognak elfogadni az emberek, de nem is kell!"

Óriási siker! Megvan A Nagy Duett győztes párosahttp://www.life.hu/sztarok/20160605-megvan-a-nagy-duett-gyoztes-parosa.htmlA nézők és a zsűri lelkesen osztogatták vasárnaponként a pontokat és a szavazatokat A Nagy Duett versenyzőire. TV + SztárokOrigoHatalmas baki vagy szándékosság? Elírták Vujity Tvrtko nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20160609-a-life-bulvarrapjeben-schumacher-liptai-claudia-vujity-tvrtko-palvin-barbi-olah-ibolya.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + Sztárok--Botrány! A Class FM kétmillió forintot fizethet a közeljövőben http://www.life.hu/sztarok/20160609-a-morning-show-miatt-fizethet-a-class-fm-tobb-eljaras-is-folyik-az-onindito-ellen.htmlJelenleg folyamatban van két eljárás a Music FM Önindító műsorának két adása miatt, a Class FM pedig kétmillió forintot fizethet. TV + SztárokOrigoSzíj Melinda: "Nem vagyok az a showman típus"http://www.life.hu/sztarok/20160609-szij-melinda-ujra-a-reflektorfenyben-fonogramra-jeloltek-magyar-enekesnot-video.htmlA magyar Edith Piaf elvonultan éldegél a reflektorfénytől, viszont új dalát a magyar Grammy-re, vagyis a Fonogramra jelölték. Hogy Melinda újra be fog-e robbanni a bulvár köztudatba és hogy mi a helyzet a megszellőztetett, leendő házasodásával, ezekről kérdeztük az énekesnőt. TV + SztárokOrigoMegjelentek az első képek az új Szívek szállodájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160609-megjelentek-az-elso-kepek-az-uj-szivek-szallodajabol.htmlMostanában nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy újabb infó a Szívek szállodája folytatásáról. Legutóbb a sorozat plakátja és címe jelent meg, most pedig végre beleshettünk a kulisszák mögé is. TV + Sztárok--Pachmann Péter: “Kellett az az érzelmi többlet”http://www.life.hu/sztarok/20160609-pachmann-peter-es-peter-szabo-szilvia-nyerte-a-nagy-duettet-kellett-hozza-a-koztuk-levo-erzelmi.htmlPéter Szabó Szilvi bevezette a híradóst abba a világba, amiben ő már évek óta létezik. A showbiznisz teljesen más, mint a műsorvezetés, ezért szüksége is volt Péternek az iránymutatásra. Szeretet nélkül azonban nem tudtak volna ilyen jól együttműködni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.