Íme az ítélet: Egy évet kapott a drogügyért Aurelio

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
drog Aurelio ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét elején jogerőssé válhat: felfüggesztett börtönt kapott drog­ügyé­ben VV Aurelio. Azt mondta, nagyon hálás az életnek, és ezentúl a drog ellen kampányol majd.

Ítélet született VV Aurelio drogügyében, és né­hány napon belül jogerőssé is válhat az ítélet, amelyben a bíróság helytadott az ügyészség indítványának. Mivel Aurelio mindvégig együttműködött a hatóságokkal, beismerte tettét, így - feltehetően ennek köszönhetően is - felfüggesztett börtönt kértek rá, tárgyalás mellőzésével - írja a Bors.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

A lap a Kecskeméti Törvényszék el­nökétől megtudta, a Bajai Járásbíróság május 27-én hozott határozatot az ügyben. Gillyné dr. Malkócs Angéla későbbre ígért részleteket, de azt elárulta: felfüggesztett börtönbüntetéssel zárult az ügy.

Aurelio pedig részletekkel is szolgált: "Egy év két hónapot kaptam, két évre felfüggesztve" - mondta megkönnyebbülten.

"Isten mellettem van. Gondolom, most az ország negyede hőbörög majd, a háromnegyede meg velem örül, de ezt is elfogadom. Megkönnyebbültem, mert nem vagyok börtön­töltelék. Megbántam, amit tettem, nagyon sajnálom. A következő években a drog ellen kampányolok, újra járom majd a szórakozóhelyeket, és elmondom a ta­pasztalataimat. A vége ugyanis teljes anyagi csőd" - magyarázta a bűnbánó VV-hős.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.