Bálint gazda 97 évesen sem akar leállni a munkával

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Bálint György munka Bálint gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két könyvvel is készül Bálint György, aki 97 éves létére még mindig teljesen fitt, és a munkát sem hanyagolja el! Felesége próbálja pihenésre csábítani a gazdát.

Az ország Bálint gazdája még ma is tevékeny, olyannyira, hogy olykor a feleségének kell rászólnia. Bálint György azonban észre sem veszi az idő múlását, olykor hajnali kettőig is dolgozik.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Esténként mindig a feleségem szól rám, hogy éjjel kettőkor már ideje lenne lefeküdni, de hát mindig belefeledkezem a munkába" - mesélte Bálint gazda, aki legújabb kötetében majd saját életéről oszt meg részleteket. “Az egyik legkedvesebb történetem, amikor az autóbalesetem után kórházba kerültem, az infúzióm ragasztószalagjára a nővérke egy virágot rajzolt. Férfiként nem igazán kaptam ilyesmit, így ez volt számomra a legkedvesebb virágszál” - mondta Bálint gazda a Blikknek, aki még tervez is munkálatokat. Megjelent egy gyerekkönyve, valamint egy 1983-ban publikált művét szeretné még újraírni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.