„Timi, jól néztek ki, apukád is jól tartja magát” - Csúnyán beszóltak Vajnáéknak!

Forrás: Facebook/Tímea Vajna -
Vajna Timi Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gonosz üzenetek sora lepte el Vajna Timi nyilvános közösségi oldalát.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, királyi módon mulat Vajna Timi. Az ascoti derbire például Katalin hercegné kalapját vette fel, amivel persze azonnal magára irányította a világ figyelmét. Korábban pedig Facebook-oldalára posztolt, rajongói azonban ellene fordultak:

Forrás: Facebook/Tímea Vajna

Timi, jól néztek ki, apukád is jól tartja magát.”

„Timike jól néz ki... de az a nagyapja! Már bocsi... :)”

„Rossz a szemed? Ez nem Timcsike apukája, hanem a nagyapja!”

Azta, micsoda jó pasi mellett mosolyog Vajna Timi

Timi tegnap az argentin lovaspólóbajnokkal lőtt egy szelfit, és meg is osztotta az Instagramon. A srácot elnézve megértjük, hogy Timi miért nem akarta kihagyni ezt a fotót.

Hosszú Katinka: "Semmi sem csak fekete, vagy fehér...."http://www.life.hu/sztarok/20160619-hosszu-katinka-uszono-facebook-oldalan-kuldott-motivacios-uzenetet-rajongoinak.htmlNem ez az első eset, hogy a magyar úszónő motivációs üzentet tesz közzé közösségi oldalán. TV + Sztárok--Csobot Adél ismét gyönyörű fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160619-csobot-adel-istenes-bence-parja-ismet-cuki-fotot-posztolt-instagram-oldalara.htmlUgyan mindenki babafotót vár Istenes Bencétől és Csobot Adéltól, a sztárpár őrült focilázban ég, így csakis az EB-vel kapcsolatban posztolnak, a kis Nátánról alig.TV + SztárokMerevedés és szilikonmennyország - A pucér társkereső legjobb pillanatai (18+) http://www.life.hu/sztarok/20160615-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskereso-legjobb-pillanatai-merevedes-es-szilikon-minden.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen társkereső véget ért, ám számtalan pikáns, szexi és izgalmas pillanattal szolgáltak a testük minden porcikáját közszemlére tévő fiúk és lányok. TV + Sztárok--Így szurkolnak hírességeink a Magyaroszág-Izland meccs előtt a hazai csapatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160618-igy-szurkolnak-hiressegeink-a-magyaroszag-izland-meccs-elott-a-hazai-csapatnak.htmlMár a magyar-osztrák Eb-mérkőzés előtt is focilázban égett az egész ország, most pedig a hazai csapat második meccse előtt még nagyobb az izgalom. Nem túlzás azt mondani, hogy egy ország izgul a magyar válogatottért, civilek-celebek egyaránt. A magyar hírességek közül többen ki is posztolták, menyire szorítanak játékosainkért és hogy odavannak értük. Ezekből a bejegyzésekből mutatunk most nektek néhányat. TV + Sztárok--Így örültek a magyar celebek az Izland elleni döntetlennekhttp://www.life.hu/sztarok/20160619-vadon-jani-istenes-bence-lilu-csobot-adel-igy-orultek-a-magyar-celebek-a-dontetlennek.html Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Izland ellen játszotta második meccsét a magyar válogatott a franciaországi foci-Eb-n, és ért el fantasztikus eredményt az 1-1-es döntetlennel. A meccs után a kedden látottakhoz hasonló, hihetetlen ünneplés kezdődött az egész országban, erről itt nézegethetsz fotókat. TV + SztárokAzta, micsoda jó pasi mellett mosolyog Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20160618-vajna-timea-az-argentin-lovaspolobajnokkal-lott-egy-szelfit.htmlAz argentin lovaspólóbajnokkal lőtt egy szelfit Vajna Tímea, és meg is osztotta az Instagramon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.