54 éves lett az örökifjú Tom Cruise - Szexi fotósorozat

fotó színész Tom Cruise születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli ötvennegyedik születésnapját Thomas Cruise Mapother IV, ismertebb nevén Tom Cruise. Bár a sztár lassan 35 éve van a pályán, ezalatt elég kevés filmet forgatott. 

Tom Crusie háromszoros Golden Globe-díjas színész, többször jelölték már Oscar-díjra is, és olyan híres filmek fűződnek a nevéhez, mint a Mission: Impossible, az Esőember, a Top Gun vagy Az utolsó szamuráj. A színészt és filmproducert a legsikeresebb hollywoodi filmsztárok között tartják számon, ráadásul ő az egyetlen színész, akinek az életrajzában hét egymást követő 100 millió dollárt meghaladó bevételű film található. Mi persze nem ezért imádjuk, hiszen már jóval korábban, az 1986-os Top Gun alatt beleszerettünk. Nézd meg a róla készült szexi fotósorozatot:

/1607/54__v201673102748
Molnár Anikó: "Mert bizony egy férfi nem attól férfi, hogy pöcse van... Az édes kevés..."http://www.life.hu/sztarok/20160702-molnar-aniko-a-facebookon-akadt-ki.htmlEgynapos fotóját mutatta meg Facebook-követőinek Molnár Anikó, de volt, akinek ez a kép is alkalmat adott arra, hogy belekössön az egykori valóságshow-szereplőbe. TV + Sztárok--Távozik a közmédiából Csiszár Jenőhttp://www.life.hu/sztarok/20160701-tavozik-a-kozmediabol-csiszar-jeno.htmlCsiszár Jenő, a Duna Műsorszolgáltató Zrt. szórakoztató főszerkesztőségének vezetője közös megegyezéssel távozott a közmédiától tudatta közleményben az MTVA. TV + Sztárok--Szörnyekké változtak az egykor gyönyörű hollywoodi szépségekhttp://www.life.hu/sztarok/20160701-felismerhetetlenne-plasztikaztattak-magukat-hollywood-egykori-szepsegei.htmlÖsszeállításunk alanyait elnézve úgy torzította el a döbbenet az arcunkat, ahogy az egykori szépségeket a szike. Melanie Griffith, Donatella Versacce és Meg Ryan - a képeik alapján úgy tűnik, hogy törzsvendégek lettek a plasztikai sebészeteken, az eredmény pedig horrorba illő. TV + Sztárok--Schobert Norbi elkápráztatta Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20160701-schobert-norbi-fitnesz-edzo-elkapraztatta-demcsak-zsuzsat-a-tv2-musorvezetojet-akinek-fogadasbol.htmlA fitneszguru elvesztett egy fogadást, amit a műsorvezetővel kötött, így pazar menüvel kedveskedett Zsuzsának. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator életveszélyes kalandra vállalkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-cinthya-dictator-varga-viktor-szerelme-eletveszelyes-kalandra-vallalkozott-a-hungaroringen.htmlVarga Viktor örök szerelme, a Hungaroringen pattant egy brutál gyors kocsiba és mutatta meg milyen, amikor igazán beindul. TV + Sztárok--ByeAlex: "Nem tudom, mennyit keresek" http://www.life.hu/sztarok/20160630-byealex-a-zenesztamadasokrol-az-enekes-igy-reagalt-az-ot-ert-vadakra-wolfie.html ByeAlexet rengeteg támadás éri, mióta az X-Faktor mentorának választották. Legutóbb a Punnany-s Wolfie szólt be neki a közösségi oldalán. Többek közt erről is kérdezzük az új mentort. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.