El sem hinnéd, mivel pörgeti fel magát a magyar válogatott a meccsek előtt

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
magyar válogatott Böde Dániel zene Szalai Ádám Király Gábor Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A focisták nagyon szépen teljesítettek az Eb-n, nem hiába ünnepelte őket az egész ország. Még a zene is szerepet játszott a fiúk sikerében, a Soho Party slágerén kívül is nagyon sok olyan szám van, ami felpörgette a srácokat az összeütközések előtt.

Elég sokszínű a magyar válogatott zenei ízlése, de mindenki kedvence felcsendülhetett az öltözőben a meccsek előtt. A színfalak mögött Dzsudázsk Balázs volt a lemezlovas, az ő válogatása szólt általában.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Nagyon vegyes, hogy milyen számokat hallgatunk az öltözőben"

– mesélte a védő Korhut Mihály. Dibusz Dénes elégedett azokkal a számokkal, amik az öltözőben szólnák, ám úton a meccs felé már a gondolataiban szeret elmélyülni. A csapat tagjai igazi mindenevők, nagyon színes lett így az öltözőkben játszott zenei paletta - írja a Blikk.

Forrás: AFP/Belga Photo/Dirk Waem

Van, aki a keményebb számokat szereti, ilyen például Böde Dániel, ő az AC/DC slágereit hallgatja. Király Gábor viszont Jon Bon Jovi It’s My Life című számára pörög fel, 2000 óta erre a dalra melegít. Juhász Roland nagy kedvence a Coldplay, nemrég Né­meth Krisztiánnal el is látogattak az együttes egy koncertjére. Őket még Dzsudzsák Balázs is szereti.

Forrás: Facebook/Szalai Ádám

Németh Krisztián még 50 Cent számaira is felpörög, de a magyar rockzenekar, a Hooligans is állandó szereplője az öltözői buliknak. Szalai Ádám Kis Grófo slágerére mulat, a védő, Fiola Attila pedig az Mc Haver és a Teknő számait hallgatja szívesen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.