James Norton lehet az új James Bond

Forrás: AFP/Justin Tallis -
szerep színész james norton James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit fogadóirodák már tudni vélik, ki lesz őfelsége legújabb titkosügynöke. Hölgyeim, ő pedig nem más, mint Norton. James Norton.

A legutóbbi James Bond film, a „Spectre” után Daniel Craig bejelentette,

nem vállalja többé az elegáns ügynök szerepét,

ezért a készítők kénytelenek új 007-es után nézni. A bukmékerek szerint egy a háromhoz az esélye annak, hogy a britek legújabb szívtiprója, James Norton lesz a tuti befutó. A szóba jöhető nevek között Aidan Turner áll a második helyen. Kíváncsian várjuk, kit választanak a neves hollywood-i szakemberek. Egy biztos, bárkire is essen a választásuk, az a bizonyos jól szabott, klasszikus sötét öltöny mindegyik színészen jól fog állni.

Forrás: AFP/Justin Tallis
Taylor Swift megvillantotta szexi hátsójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160706-taylor-swift-megmutatta-szexi-feneket-barataival-toltotte-a-hetveget-bikiniben.htmlTaylor Swift megmutatta a kendőzetlen valóságot. Méghozzá nem a színpadon, hanem hétköznapi körülmények között. TV + SztárokOrigoKirály Linda összekötötte a kellemest a hasznossal- Amerikában nyaral és dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-kiraly-linda-amerikaban-osszekoti-a-kellemest-a-hasznossal-nyaral-es-dolgozik.htmlKirály Linda összekötötte a kellemeset a hasznossal. Miközben új zenéjén dolgozik, egy kicsit nyaral is az Egyesült Államokban. TV + SztárokOrigoEgyik fiuk nősült, a másik elődöntőt játszott a foci Eb-n - nagy volt a dilemmahttp://www.life.hu/csalad/20160707-a-szulok-egyik-gyere-nosult-a-masik-az-eb-n-jatszott-nagy-volt-a-szulok-dilemmaja.htmlNehéz helyzetbe hozták gyerekeik a walesi Gunter házaspárt. Egyik fiuk, Chris ugyanis tegnap este, a foci Eb elődöntőjében játszott, a másik pedig, Mark ma reggel nősült. CsaládOrigoKi gondolta volna?! Dögös bombázó lett az egykor összeégett arcú nőből (18+)http://www.life.hu/drlife/20160706-dana-vulin-dogos-bombazo-lett-az-osszeegett-arcu-no.htmlFéltékeny vetélytársa felgyújtotta, két évig viselt gyógymaszkot, mára pedig dögös bombázó lett a tragikus sorsú amerikai modellből. Dr. Life--Légy körültekintő szex előtt! 5 dolog amire különösen vigyázni kell (18+)http://www.life.hu/intim/20160706-szex-elott-legy-korultekinto-5-dologra-kell-vigyazni.htmlA szuperizgalmas együttlét érdekében képesek vagyunk minden trükköt bevetni, de ha nem vigyázunk, könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhetünk az ágyban. IntimThinkstockTaylor Swift megvillantotta szexi hátsójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160706-taylor-swift-megmutatta-szexi-feneket-barataival-toltotte-a-hetveget-bikiniben.htmlTaylor Swift megmutatta a kendőzetlen valóságot. Méghozzá nem a színpadon, hanem hétköznapi körülmények között. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.