rendőrgyilkosság Dallas gyász Beyonce merénylet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé gyászol. Az énekesnőt annyira megérintették a múlt csütörtöki dallasi események, hogy saját közösségi oldalán szólít fel mindenkit az erőszakmentességre.

Öt rendőr vesztette életét, heten megsebesültek, mikor a rendőri túlkapások ellen szervezett tüntetésen a rendőrök közé lőttek Dallasban.

A Beyoncé instagramjára kitett fekete-fehér videóban Texas állam zászlaja látható, és az elhunyt rendőrök nevét olvashatjuk. Az énekesnő azt írta mellé: „Nyugodjanak békében a rendőrök, akik tegnap értelmetlenül meghaltak Dallasban. Imádkozom a sérültekért. Az erőszak nem teremthet békét. Minden emberi élet számít. Mi vagyunk a megoldás. Minden embernek joga van a békés tüntetéshez anélküli, hogy a megmozdulásával további szükségtelen erőszakot szüljön. A változás érdekében meg kell mutatnunk a szeretet arcát a gyűlölet, és a békéét az erőszakkal szemben."

Szívszorító videó került napvilágra: így bánik Ronaldo a rajongóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20160712-szivszorito-video-kerult-napvilagra-igy-banik-ronaldo-a-rajongoival.htmlNincs még egy olyan megosztó alakja napjaink labdarúgásának, mint Ronaldo. Futballtudását mindenki elismeri, de hétköznapi oldaláról megoszlanak a vélemények: van, aki szerint nemeslelkű, mások hisztisnek és csupán a PR által felépítettnek tartják. TV + Sztárok--Rossz vicc vagy kínos félreértés?! Metallica CD-ket írt alá a Red Hot Chili Peppershttp://www.life.hu/sztarok/20160712-vamosok-szegyenitettek-meg-a-red-hot-chili-pepperst-metallica-cd-ket-irtak-ala.htmlRossz vicc vagy kínos félreértés – egyelőre nem tudni, pontosan mi volt az oka annak, hogy fehérorosz vámosok Metallica relikviákat dedikáltattak a Red Hot Chili Peppers tagjaival. TV + SztárokOrigoDopeman durván beszólt a Soundon ájultan talált lányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-dopeman-kommentelte-az-esetet-beszolt-a-soundon-ajultan-talalt-lanyoknak.htmlA Balaton Sound kétségtelenül egyik legdurvább történése az volt, hogy egy híres DJ páros öltözőjében ájultan találtak két fiatal magyar lányt. Dopeman sem tudott elmenni az eset mellett szótlanul, durván beszólt a lányoknak. TV + SztárokOrigoEz a nap mégis lehet forróbb: Szexi focisták strandolnak a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-ez-a-nap-megis-lehet-forrobb-szexi-focistak-strandolnak.htmlIgencsak magas volt az egy négyzetméterre eső szexi focisták száma hétvégén a Balatonnál. Miközben Dzsudzsák Balázs a Soundon bulizott, addig válogatottbeli csapattársa, Juhász Roland és barátai a medencét választották. TV + SztárokOrigoHárom nappal szülése után bombaformában a szupermodellhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-harom-nappal-szulese-utan-bombaformaban-a-szupermodell-sallie-axl-szules-utan-maris-karcsu.htmlAz angol Big Brother sztárja, a modellként és DJ-ként is ismert Sallie Axl második lánya megszületése után három nappal meztelenül mutatta meg magát. A látványtól leesett az állunk. TV + SztárokOrigoShakira és Piqué ultracukik: Nézd meg home videójukat!http://www.life.hu/sztarok/20160711-shakira-es-pique-ultracukik-nezd-meg-shakira-es-pique-home-videojat.htmlKinevette szerelmét Gerard Piqué. A világ egyik legjobb futballistája Shakiráról készített videót titokban, miközben az énekesnő egy szelfit próbált lőni magáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.