Németh Kristóf romantikus nyaralásra készül

Forrás: Facebook/Németh Kristóf -
Balatonföldvár Kultkikötő kisfiú Németh Kristóf utazás romantika szerelem nyaralás bizonyítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészt nyári terveiről faggattuk, és azt is megtudtuk, milyen utazással lepi meg kisfiát, aki remek bizonyítványt vitt haza.

Németh Kristóf a hétvégén, a Balaton partján, mesés környezetben lép fel, ahol egy kis pihenőre is lesz ideje. A színész arról mesélt, kedvese miért nem tartott vele Balatonföldvárra, és milyen közös, romantikus nyaralást tervez kis családjával.

Németh Kristóf kedvesével, Judittal és kisfiával, Lócival Forrás: Facebook/Németh Kristóf

Milyen előadással kápráztatjátok el a nyaraló, kultúrára vágyó közönséget?
A hűtlenség ára a Broadway-ról jött, és Európában először mi mutattuk be a Játékszínben, most pedig szabadtéren debütál szombaton Balatonföldváron, a Kultkikötőben. Az előadást Pikali Gerda és Nagy Sándor kollégáimmal játsszuk. A történet szerint egy húszéves házassági évforduló környékén csöppenünk a történetbe. A férj egy üveg pezsgővel érkezik haza, ünneplésre készül, ám a képbe kerül egy bérgyilkos is, és innentől elég szövevényesen alakul a darab.

Nagy Sándor, Pikali Gerda és Németh Kristóf Forrás: Facebook/Németh Kristóf

Kedvesed és kisfiad veled tart a Balaton-partra?

A következő hétvégénk tipikus művészpár hétvégéje, hiszen a szerelmem éppen Szegeden próbál az Operettszínházzal. Mi a fiammal Tihanyban kezdünk, ahol a Primadonnák című darabban játszom, ami Lóci nagy kedvence. Az előadás előtt pedig találkozhat a kollegáimmal, akikkel barátságban van, Szente Vajktól Csonka Andrásig. Lóci tipikus színházi gyermek, akinek nem idegen a kulisszák világa. A balatonföldvári előadás után pedig lesz időnk kicsit kettesben megpihenni, strandra menni, homokvárat építeni.

Judittal a Halászbástyán Forrás: Facebook/Németh Kristóf

A fiadat rabul ejtette már a színház világa, kacérkodik a gondolattal, hogy a nyomdokodba lépjen?
Egyelőre nem fordult meg a fejében, nem vonzza ez a szakma. Igaz, ebbe született bele, számtalanszor volt tévéstúdióban, színházban, backstage-ben. Érdekes, hogy sokáig azt hitte, mindenkinek az édesapja ismert, és mindenki híres ember, annyira természetes volt neki ez a közeg. A pálya iránt egyelőre nem érdeklődik, mi pedig nem erőltetünk rá semmit. Ha a jövőben mégis úgy döntene, nem beszélném le, és mindenben támogatnám. A színészmesterséghez azonban nagy elhivatottság kell.

Judit, Lóci és Kristóf Forrás: Facebook/Németh Kristóf

A darab előtt van idő a kollégákkal beszélgetni, lazulni?
Pont tavaly történt, hogy a kultkikötős fellépés előtt beült az egész társulat egy étterembe. Akkor Csonka Bandit azzal húztuk, hogy egy bakija miatt mindenkinek ő fizet majd. Ám, szerencséje volt, mert amikor a fizetésre került a sor, egy kollégánk születésnapjának köszönhetően, az étterem vendégei voltunk. Bandi így megúszta a fizetést.

Vidáman együtt Forrás: Facebook/Németh Kristóf

Nyaralásra lesz időtök a pároddal, kisfiaddal?
A szakmánkból adódóan lehetetlen hosszabb időre kiszakadni a körforgásból. Elégedetlenségre azonban nincs okom, mert éppen az egyéves évfordulónkon nézegettük Judittal, hogy ez idő alatt jártunk Londonban, Varsóban, Kölnben, Berlinben. Igaz ezek az utazások mind turnékhoz kapcsolódtak, de azért jutott időnk pihenésre. Július 30-án lesz a Billy Elliot bemutatója az Operaházban, ahol a felnőttfőszerepet játszom, utána augusztus 20-a után elutazunk Krétára hármasban, átadjuk magunkat a totális kikapcsolódásnak, és újra felfedezzük a szigetet. A fiamnak pedig a szép bizonyítvány fejében megígértem, hogy bármit kérhet, és ő azt szeretné, ha egy hétvégre Londonba utaznánk. Imádja Anglia fővárosát, így ezt a kérését is teljesítjük majd, még a tanév kezdete előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.