Rekord: a dögös Selena Gomez pózol a világ legnépszerűbb képén!

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Selena Gomez rekord népszerűség Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagram ma már jóval több, mint egyszerű fotómegosztó portál: közösségi oldalként működik, a világsztároknak pedig mindennapos kifejezőeszközük. És most az is kiderül, melyik fényképet kedvelték mostanáig a világon a legtöbben.

Édes kiskutyus vagy kacagó baba valamelyik celeb ölében? Esetleg egy páratlan szelfi a világ valamelyik egzotikus pontján? Vagy egy kis meztelenkedés? Nos, egyik sem. Az instagram legnépszerűbb fotója egy egyszerű portré a gyönyörű énekesről, Selena Gomezről.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Neki mondjuk nem is nehéz besöpörnie a lájkokat a képeivel, hiszen ő rendelkezik a legtöbb követővel az instagramon: több mint 89 millióan figyelik, hogy milyen fényképeket tesz ki az oldalára.
Az ominózus képen nincs tagelés, egyetlen hashtaget sem írt alá, csupán annyit: „Amikor a dalszöveged az üvegen van". A jól sikerült fotót már több mint négymillióan lájkolták. Íme:

Forrás: Instagram/Selena Gomez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.