Már most jókat buliznak az X-Faktor mentorai: Tóth Gabi megmutatta, mennyire!

Tóth Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi ismét megmutatta, mekkora az összhang a mentorok között. 

Hamarosan kezdődik az X-Faktor, ám amíg várunk a tehetségkutatóra, Tóth Gabi posztjain keresztül bepillantást nyerhetünk a mentorok életébe. Az eddigi legfiatalabb mentorcsapatláthatóan nagyon egy húron pendü!

Forrás: Instagram/Gabitoth

Gabi a minap tette fel képmegosztó oldalára a fotót, ahol ő dekoltázst villant, míg a másik három srác - Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex - őrültködnek kicsit. Az énekesnő láthatóan élvezi a helyzetet, de ez nem is csoda: ismét egyedüli nő lesz a mentorok között.

Nemrég az is kiderült, ki lesz a tehetségkutató műsorvezetője. Sőt, idén az ítészek személyén kívül van még egy nagyobb változás: a közönség szavazhatja meg, melyik mentor melyik csapatot kapja majd a műsorban.

Németh Balázs híradós: "Nehéz dolgom volt, napról napra változott a véleményem”http://www.life.hu/sztarok/20160718-nemeth-balazs-az-mtva-kozteve-hiradosanak-nehez-dolga-volt-a-magyarorszag-szepe-valasztason.htmlA köztévé híradósa életében először zsűrizett gyönyörű nőket, a Magyarország szépe választáson, kifaggattuk az élményeiről. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÁllítják: Németh Kristóf rokkantkártyával parkolt! http://www.life.hu/sztarok/20160719-nemeth-kristof-szineszrol-azt-allitjak-rokkantkartyaval-parkolt-megszolalt-a-szinesz-nem-hasznalja-a.htmlA színészről azt állítják, látták, ahogy rokkantkártyával parkolt a belvárosban, annak ellenére, hogy láthatóan neki nincs semmi baja. Német Kristóf elmondta, ha nincs vele az édesanyja, akkor nem használja a kártyát. TV + Sztárok--Gelencsér Tímea:"Alig várom, hogy elkezdődjön ez a kis kaland"http://www.life.hu/sztarok/20160718-gelencser-timea-az-instagramon-halalkodott-a-gyozelemert.htmlVasárnap este végre kiderült, hogy Gelencsér Tímea képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A szépség az Instagram-oldalán köszönte meg a rengeteg támogatást. TV + SztárokOrigoJennifer Aniston ott segít, ahol tud: Jóbarátját látja el tanácsokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-jennifer-aniston-segit-courteney-cox-eskuvojenek-megszervezeseben-aki-meghitt-szertartast-szeretne.htmlJennifer és Courteney Cox a való életben is jó barátok. A sorozatban ismerkedtek meg, de azóta is tartják a kapcsolatot, sőt, tanácsokat is adnak egymásnak. Most épp Jennifer Aniston segít barátnőjének. TV + Sztárok--Jennifer Lopez álma a Broadway színpadán válna valósággáhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-jennifer-lopezt-egy-musicalben-lathatjuk-vagy-megsem.htmlAz énekesnő egy új ötlettel rukkolt elő: egy musicalben énekelné el az életét. TV + Sztárok--Cicaharc! Voksán Virág miatt nem kerül képernyőre Bódi Sylvi? http://www.life.hu/sztarok/20160718-voksan-virag-is-szerepel-a-tv2-musoraban-bodi-sylvi-ezert-nem-vallalta-a-munkat.htmlA két bombázó a kereskedelmi csatorna egyik népszerű műsorába kapott felkérést, ám a jelek szerint nem szívesen játszanának egy csapatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.