Jim Carrey állítólag depressziós: nehezen birkózik meg szerelme halálával

halál párkapcsolat gyász Jim Carrey öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év elteltével sem csitultak a kedélyek a sztár háza körül. A színész állítólag nehezen dolgozza fel, hogy kedvese miatta vetett véget az életének. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, tavaly szeptemberben néhány nappal szakításuk után öngyilkos lett Jim Carrey barátnője, a 28 éves Cathriona White, aki a legfrissebb hírek szerint a színész gyógyszereivel végzett magával. Az ír származású lány többször is otthagyta férjét a sztár miatt, akibe barátai szerint végig nagyon szerelmes volt. A humorista most kisebb depresszióval küzd, melyet a barátai próbálnak enyhíteni - írja a Daily Mail.

Forrás: Northfoto

"Jobban van, bár még mindig nagyon nehezen viseli a mindennapokat. De legalább mostmár kimozdul! Sajnos mindketten elég depresszívek voltak, ezért a hullámvölgyekben egymásra találtak. Miután Cath meghalt, Jim támogatni kezdte a lány családját, melyet a mai napig nem hagyott abba" - nyilatkozta a lapnak a sztár egyik közeli barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.