"Vissza akarom kapni az édesapámat" - Nyertes Zsuzsa összeomlott

színésznő Nyertes Zsuzsa kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon megy keresztül Nyertes Zsuzsa: a színésznő nehezen tudja elfogadni, hogy eddig életerős édesapja már csak árnyéka önmagának, ráadásul édesanyjáért is nagyon aggódik.

A színésznő folyton keresi a megoldást, és mindent megtenne azért, hogy szülei újra egészségesek legyenek.

"Aki apucit ismeri, az tudja, hogy bár hat évvel idősebb az édesanyámnál, korát meghazudtolóan fiatalosan élt. Aztán történt vele valami, mert egy este már nem tudott a tévétől a hálószobába menni. Két hétig ápolták az intenzív osztályon, de egyelőre nem találják az okát, hogy mi okozza a hirtelen leépülést" - panaszkodott Zsuzsa.

Forrás: Facebook/Mokka

A színésznő azt is hozzátette, hogy édesapja az utóbbi időben 15 évet öregedett, nagyon lefogyott, mert nincs étvágya, állandóan aludna, és nem működik a rövid távú memóriája.

"Vissza akarom kapni az édesapámat" - mondta el a színésznő a hot! Magazinnak.

Cristiano Ronaldo háremének egyik tagja kitálalt http://www.life.hu/sztarok/20160727-kiderult-hogyan-hoditja-meg-szive-holgyeit-cristiano-ronaldo.htmlEgyszer már bekukkantottunk Cristiano Ronaldo otthonába, most pedig megtudhatjuk, hogy mégis mivel veszi le a lábáról randipartnereit. TV + Sztárok--David Beckham visszatér a Real Madridba és a mozivászonra ishttp://www.life.hu/sztarok/20160727-a-sztarfocista-david-beckham-visszater-a-real-madridba-es-a-mozivaszonra-is.htmlAz elkövetkezendő időszakban egyre többször hallhatunk majd a volt focistáról, ugyanis David Beckham képviseli majd egykori csapatát, a Real Madridot. Sőt, állítólag színészi karrierjét is folytatja! TV + SztárokAFPSzinetár Dóra a munkája kedvéért a hangját is kockára tettehttp://www.life.hu/sztarok/20160726-szinetar-dora-a-legujabb-fellepesen-a-hangjat-is-veszelyezteti.htmlSzinetár Dóra a népszerű Ének az esőben című musicalben a saját elmondása szerint nem gonosz, inkább a kissé butácska Lina Lamont bőrébe bújik. Ám a szerep nagyobb veszélyt jelent, mint gondolnánk: a színésznőnek ugyanis egy rikácsoló hanggal kell előrukkolnia, emiatt pedig akár maradandó károsodást is szenvedhetnek a hangszálai. TV + Sztárok--Hűha! Így fest Adele smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-vegre-lathatjuk-adelet-smink-nelkul.htmlAz énekesnőt a védjegyévé vált tusvonal és műszempilla nélkül nélkül fotózták le, ez pedig azért is hihetetlen, mert egy rosszul sikerült lesifotó után azt nyilatkozna, hogy soha többé nem jelenik meg smink nélkül. TV + Sztárok--Till Attila elhagyná Magyarországot Amerikáért?http://www.life.hu/sztarok/20160722-till-attila-akar-hosszabb-ideig-is-el-tudna-kepzelni-az-eletet-amerikaban.htmlTill Attila és felesége már régóta tervezte, hogy egyszer ellátogatnak New Yorkba. Az álmuk pedig végre valósággá vált, ráadásul a műsorvezető olyannyira megszerette a várost, hogy még azt is el tudná képzelni, hogy egy-két évig ott éljen. TV + Sztárok--Ez a nő állhatott volna Angelina Jolie és Brad Pitt szerelmének útjába?http://www.life.hu/sztarok/20160721-hihetetlen-de-ez-a-no-akadalyozhatta-volna-meg-angelina-es-brad-szerelmet.htmlVajon mi lett volna, ha Angelina Joliet és Brad Pittet nem hozza össze a sors a Mr. és Mrs. Smith forgatásán? Ha Angie szerepét egy másik nő kapja meg? Egyáltalán, kik voltak az esélyesek az ügynőknő szerepére? Olvass tovább, és megtudod! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.