Szülinapos Andy Vajna: 72 éves lett!

Forrás: Facebook/Vajna Timi -
Vajna Timi Andy Vajna fodrász születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családjával együtt 1956-ban hagyta el hazánkat Andy Vajna, aki soha nem vált egy Magyarországtól teljesen. Visszatért filmforgatásokra, ráadásul feleséget is itt talált magának, Vajna Timi személyében.

Senkinek nem megy simán a hírnév, Harrison Ford például ácsként szerzett magának filmszerepeket. Andy Vajna pedig, miután családjával együtt elhagyta Magyarországot, Kaliforniában tanult, de később fodrász és parókakészítő lett.

Andy Vajna és Vajna Timi Forrás: Facebook/Vajna Timi

A neves producer a Távol-Keleten kezdte tevékenységét, ott a hajszobrászat után mozik működtetésével és filmforgalmazással foglalkozott. Rengeteg filmben dolgozott producerként, a többi között a Rambo című moziban és az Evitában is, aminek ráadásul néhány jelenetét Magyarországon forgatták. Hazai filmek elkészítésében is részt vett, mint például A miniszter félrelépben. Végleg soha nem szakadt el hazánktól, ma pedig már itt éli mindennapjait. Feleségével 2013. augusztus 18-án mondták ki a boldogító igent Los Angelesben. A 33 éves Vajna Timit sokan támadják idősebb férje miatt, de ő legutóbbi blogbejegyzésében egyszerűen magyarázta meg kapcsolatukat a hitetlenkedőknek: „A pasi olyan, mint egy jó bor" - írta Timi.

Színjáték csupán az X-Faktor válogatója? - Összeesküvés-elméletek az RTL tehetségkutatójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160801-osszeeskuves-elmeletek-az-rtl-tehetsegkutatojarol-az-x-faktorrol.htmlEgy amatőr énekes szerint az RTL Klub máris szerződött valakivel az élő show-kra, pedig még csak a válogatók folynak. A csatorna reagált. TV + SztárokOrigoDemi Moore újra szerelmes! Ő a színésznő hercegehttp://www.life.hu/sztarok/20160731-demi-moore-ujra-szerelmes-andras-yorki-herceg-az-udvarloja.htmlElképzelhető, hogy Demi Moore is beházasodik a királyi családba. András yorki herceg állítólag olyan szerelmes a színésznőbe, mint a nagyágyú. Demi pedig viszonozni látszik a férfi érzéseit.TV + SztárokOrigoVajna Timi merész ruhában állt kamerák eléhttp://www.life.hu/sztarok/20160730-vajna-timi-meresz-ruhaban-allt-kamerak-ele-rajongoi-odavannak-erte.htmlKözel ötezer lájkot gyűjtött be Instagramján Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoKi ez a rejtélyes szőke nő, akit Cristiano Ronaldo csókolgat?http://www.life.hu/sztarok/20160730-ki-ez-a-rejtelyes-szoke-no-akit-cristiano-ronaldo-csokolgat.htmlMegszokhattuk már, hogy Cristiano Ronaldo úgy váltogatja a barátnőit, mint mi, nők a hangulatainkat, ez pedig a mostani titokzatos leányzó esetében sincs másképp. Mindenesetre az az egy dolog biztos, hogy nem lepődtünk meg a futballklasszis újabb választásán, hiszen mi tagadás, az ízlése remek. TV + Sztárok--Puzsér Róbert: "Ha másnak a gyereke hal meg, az természetesen a közvéleményre tartozik, az ő házasságának a válságát azonban mindenki tartsa tiszteletben" http://www.life.hu/sztarok/20160730-puzser-robert-posztolt-hajdu-peter-es-sarka-kata-hazassaganak-valsagarol.htmlAz elmúlt hét legmegdöbbentőbb sztárhíre kétségkívül az volt, hogy válságba került a Hajdú-Sarka házaspár kapcsolata. Hogy mi történt pontosan, csak ők tudják, annyi biztos, tényleg baj van, és nagy: pontosan akkora, hogy Kata már el is költözött közös otthonukból. A történtekhez természetesen Puzsér Róbert, Hajdú nagy ellenlábasa is hozzászólt: szinte már vártuk - a kritikusnak ugyanis mindenről van véleménye. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEmlékeztek még a Bestiákra? Így néznek ki most a magyar lánycsapat tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160729-igy-neznek-ki-most-a-magyar-lanycsapat-tagjai.htmlA kilencvenes évek legendás magyar lánycsapata, a Bestiák tagjai rengeteg változáson mentek keresztül az utóbbi években. Mutatjuk! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.