Hét év után szabadul a börtönből Michael Douglas fia

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Cameron Douglas Michael Douglas börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hét év után szabadulhat Cameron Douglas. 

A világsztár legidősebb, 37 éves fia 2010-ben került rács mögé heroinbirtoklás és drogkereskedelem miatt. Az ítélet szerint akkor öt évet kapott, ám a börtönben sem tudott szakítani káros szenvedélyével, így még két évvel meghosszabbították a büntetést. A börtönben két évig magánzárkában volt, ahol több csontját is eltörték.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A People Magazin cikke szerint Michael Douglas gyakran látogatta fiát az utóbbi években, és többször nyilvánosan felszólalt azzal kapcsolatban, milyen rémes állapotok uralkodnak a börtönökben. Azt Michael is elismerte, hogy a fia drogfüggő volt, ám szerinte már leülte, amit kellett.

Cameron 2013-ban a Huffington Postnak egy nyílt levelet is írt a börtönéletről, most pedig állítólag egy könyv megírását tervezi, persze csak a szabadulása után.

Hosszú Katinka: „Csupán egyetlen dolog miatt izgulok majd Rióban”http://www.life.hu/sztarok/20160801-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-interju-a-rioi-olimpia-elott-es-jelentkezes-az-olimpiai-falubol.htmlA világhírű úszóbajnok már várja, hogy megmérettesse magát az olimpián, és aranyérmekkel szerezzen örömöt a magyar rajongóknak. Katinka az utolsó sajtótájékoztatóján elárulta, mi az, ami miatt egy kicsit izgul. TV + Sztárok--Kiss Ramóna pályát váltott?http://www.life.hu/sztarok/20160801-kiss-ramona-a-baratok-kozt-zsofija-radios-musorvezetonek-allta-a-morning-showban-balazs-helyett.htmlKiss Ramónától az sem áll távol, ha nem szerepet kell játszania, hanem önmagát adnia. Ezúttal például rádiós műsorvezetőként próbálta ki magát. TV + Sztárok--Elképesztő! Így szedték szét a rajongók Rihannát: videó! http://www.life.hu/sztarok/20160801-rihanna-imadjak-a-rajongok-igy-orultek-meg-erte-egy-video-kedveert.htmlA nyolcszoros Grammy-díjas barbadosi énekesnő merész lépésre szánta el magát: testőrök nélkül, egyedül ugrott a rajongói nyakába. TV + Sztárok--Hosszú Katinka: „Csupán egyetlen dolog miatt izgulok majd Rióban”http://www.life.hu/sztarok/20160801-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-interju-a-rioi-olimpia-elott-es-jelentkezes-az-olimpiai-falubol.htmlA világhírű úszóbajnok már várja, hogy megmérettesse magát az olimpián, és aranyérmekkel szerezzen örömöt a magyar rajongóknak. Katinka az utolsó sajtótájékoztatóján elárulta, mi az, ami miatt egy kicsit izgul. TV + Sztárok--Színjáték csupán az X-Faktor válogatója? - Összeesküvés-elméletek az RTL tehetségkutatójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160801-osszeeskuves-elmeletek-az-rtl-tehetsegkutatojarol-az-x-faktorrol.htmlEgy amatőr énekes szerint az RTL Klub máris szerződött valakivel az élő show-kra, pedig még csak a válogatók folynak. A csatorna reagált. TV + SztárokOrigoHamilton nagy bajban: egykori kedvese miatt perlik a világsztárt http://www.life.hu/sztarok/20160801-hamilton-birosagra-mehet-egykori-szerelmevel-kozos-otthona-miatt-kerult-bajba.htmlA Forma 1-es sztár nem igazán lehet boldog az utóbbi időben. Egykori szerelmével, Nicole Scherzingerrel közös otthont terveztek, ám ez most kudarcba fulladt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.