A legértékesebb magyar celeb: Ördög Nóra

Forrás: Nanasi Pal -
Majka Forbes Ördög Nóra celeb Till Attila Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legértékesebb hazai sztárok listáját a Forbes magazin egy kutatócéggel közösen állította össze. Az első három helyen a TV2 arcai állnak, őket követi Sebestyén Balázs.

Idén is kiderült, hogy kik Magyarországon a legnépszerűbb celebek. A Forbes magazin egy kutatócéggel közösen állította össze a listát, több szempont szerint. Figyelembe vették a közszereplők ismertségét, hitelességét, profizmusát, pénztermelő képességét, valamint a közösségi médiában nyújtott teljesítményét is.

Forrás: Nanasi Pal

Ezek alapján pontozással állt össze a végleges lista azokról a magyar sztárokról, akik a legértékesebbek idén a médiában. A legmagasabb elérhető pontszám 800 volt, ennyit senkinek nem sikerült elérni.

Az első helyezett Ördög Nóra lett, 595 ponttal.

A második Majka, ő 591 pontot kapott, míg a harmadik Till Attila lett. Őt követi rögtön Sebestyén Balázs, 582 ponttal. Az ő helyezése azért is különleges, mert Balázs egyáltalán nem vesz részt a közösségi médiában, míg az első három helyezett nagyon aktív a Facebookon.

Íme, a lista további helyezettjei:

5. D. Tóth Kriszta 579 pont
6. Alföldi Róbert 578 pont
7. Liptai Claudia 557 pont
8. Palvin Barbara 549 pont
9. Tóth Gabi 539 pont
10. Hajós András 527 pont

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.