Showtime Hajdú Péterrel Sarka Kata TV2 Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, teljesen kiszorulhat a TV2-ből Hajdú Péter. A Showtime-nak, több mint valószínű, nem lesz folytatása, de lehet, hogy az Aktív című műsort sem Hajdú cége gyártja majd januártól. A TV2 hivatalosan nem erősítette meg ezeket az információkat, ám Hajdú Péter megszólalt az ügyben. 

"Hajdú Péter lehetőséget kapott a csatornától, hogy a sok évig sikerrel futó, de már elfáradt Frizbi után átüljön egy új produkció, a Showtime műsorvezetői székébe. Eleinte szerette is a közönség, de később már nem hozta a várt nézettséget, ezért ennek biztosan nem lesz folytatása" – nyilatkozta egy TV2-s informátor, ám a csatorna csupán ennyit kommunikált: "A TV2 Csoport őszi műsorairól később adunk tájékoztatást."

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel

Hajdú Péter azonban sokkal beszédesebbnek bizonyult:

én is úgy gondolom, hogy nem lesz folytatás"

"Minden ember élete kerülhet hullámvölgybe, az enyém most oda jutott. A legfontosabb most az, hogy a családomat megmentsem. Azt szeretném, hogy a gyermekeim családban nőjenek fel. Most mindent ennek rendelek alá, és jólesik, hogy a barátaim támogatnak ebben" – tette hozzá Hajdú Péter a Borsnak, akinek házassági válsága Sarka Katával hetek óta borzolja a kedélyeket.

!

Hajdú egyébként már korábban is érezhette, hogy baj lehet, mert a Showtime tavaszi indulása előtt arról beszélt, ezzel a formátummal vagy megalapozza a jövőjét, vagy elvérzik mint műsorvezető.

Színjáték csupán az X-Faktor válogatója? - Összeesküvés-elméletek az RTL tehetségkutatójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160801-osszeeskuves-elmeletek-az-rtl-tehetsegkutatojarol-az-x-faktorrol.htmlEgy amatőr énekes szerint az RTL Klub máris szerződött valakivel az élő show-kra, pedig még csak a válogatók folynak. A csatorna reagált. TV + SztárokOrigoVajna Timi merész ruhában állt kamerák eléhttp://www.life.hu/sztarok/20160730-vajna-timi-meresz-ruhaban-allt-kamerak-ele-rajongoi-odavannak-erte.htmlKözel ötezer lájkot gyűjtött be Instagramján Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert: "Ha másnak a gyereke hal meg, az természetesen a közvéleményre tartozik, az ő házasságának a válságát azonban mindenki tartsa tiszteletben" http://www.life.hu/sztarok/20160730-puzser-robert-posztolt-hajdu-peter-es-sarka-kata-hazassaganak-valsagarol.htmlAz elmúlt hét legmegdöbbentőbb sztárhíre kétségkívül az volt, hogy válságba került a Hajdú-Sarka házaspár kapcsolata. Hogy mi történt pontosan, csak ők tudják, annyi biztos, tényleg baj van, és nagy: pontosan akkora, hogy Kata már el is költözött közös otthonukból. A történtekhez természetesen Puzsér Róbert, Hajdú nagy ellenlábasa is hozzászólt: szinte már vártuk - a kritikusnak ugyanis mindenről van véleménye. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSoha nem látott privát videó Somló Tamásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160723-soha-nem-latott-privat-video-a-nemreg-elhunyt-somlo-tamasrol.htmlPrivát videofelvételekből állította össze a zenész rajongója azt a videoklipet, amely pénteken került fel Somló Tamás hivatalos Facebook oldalára. TV + Sztárok-- Hajdú-Sarka emlékoldalt hoztak létre a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20160730-emlekoldat-hoztak-letre-a-hajdu-sarka-hazaspar-rajongoi-a-facebookon.html"Azt hiszem egy egész országnak nehéz most. Azért jött létre ez az oldal, hogy együtt tegyük könnyebbé Péter és Kata válságos időszakát" -olvasható a Facebook csoport bemutatkozójában. TV + Sztárok--Micsoda dekoltázsok: így élvezi a nyaralást Kiszel Tünde és lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160703-igy-elvezi-a-nyaralast-kiszel-tunde-es-lanya.htmlRodoszról küld puszit Kiszel Tünde és Donatella a rajongóknak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.