Kiderült, hogy kik kaptak helyet a TV2 új tehetségkutatójának zsűrijében

TV2 Star Academy Majka zsűri Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel, augusztus 27-én indul a TV2 új, realityelemekkel tarkított tehetségkutató műsora, a Star Academy, amely attól lesz különleges, hogy naponta jelentkezik. Most pedig végre kiderült, hogy kik döntenek a jelentkezők sorsáról.

Mint arról beszámoltunk, a TV2 új tehetségkutatójában, a Star Academyben a hétvégente élő versenyek és napi összefoglalók szórakoztatatják majd a nézőket, akik ráadásul a Star Academy házba zárt énekesek mindennapjaiba is bekukkanthatnak. Király Viktornak hála pedig azt is megtudhattuk, hogy kik kaptak helyet a zsűriben. De elég a szavakból,

beszéljen helyettünk az alábbi kép!

A Star Academy zsűrije: Vastag Csaba, Keresztes Ildikó, Király Viktor és Pásztor Anna Forrás: Facebook / Király Viktor

A műsorvezetők, Majka és Ördög Nóri egyébként élőben is bejelentkezett, nézzétek csak!

Nem mellesleg at utolsó adásból a győztes énekes közel 40 millió forint értékű nyereménnyel távozik. A valószínűleg a megújult Való Világgal versengeni kívánó Star Academybe mától jelentkezhetnek a TV2-nél a 18 év feletti tehetségek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.