33 éves lett Dukai Regina: pinkben ünnepelt

modell Dukai Regina születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Reginát az egész ország modellként ismeri, de ő sokkal előbb kezdett az énekléssel és a zenével foglalkozni, aminek a mai napig szerelmese!

Mindig énekesnő akart lenni, de mégis modellként vált először ismertté. Regina már az általános iskolás évei alatt elkezdett a zenéléssel és az énekléssel foglalkozni, zenei karrierjét mégis azután tudta jobban építeni, miután már modellként befutott. Ma már mindkettővel napi szinten foglalkozik, sőt egy hazai ruhamárka oszlopos tagjaként is tevékenykedik. Regina ma ünnepli 33. születésnapját. A mindig gyönyörű modell pinkben ünnepelt, rengeteg lufival a medence partján.

Regina imádja a pink színt

Kelly Osbourne és Nicole Richie után pinkre színezte haját Dukai Regina is. A feltűnő szín persze a modell oldalának követőit is megosztotta, és természetesen kommentek is születtek a poszthoz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.