Egy híján 30 éves lett Fluor Tomi!

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
ünnep wellhello Fluor Tomi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eleinte Fluorid, később Fluor Filigran néven futott Tomi, de igazán a letisztultabb Fluor néven vált ismertté. A Mizu című sláger hozta el számára a sikert, de azóta már együttesben utazik a ma 29 éves rapper.

Teltházas koncertek és sikoltozó tinilányok várják a Wellhellót minden bulijuk előtt és után. Fluor Tomi és Diaz együttese hatalmas sikert hozott a fiúknak, azt viszont kevesen tudják, hogy Fluor már egészen fiatalon tudta, hogy ezzel akar foglalkozni.

Az első rapszövege a hatos lottóról szólt, amit nem sokan ismernek, de a mai dalaikat a gyerekektől az idősebb korosztályig szinte mindenki kívülről fújja. Kíváncsiak vagyunk, milyen elnöki bulija lesz Tominak, akinek bőven van mit megünnepelnie a születésnapján kívül is!

Fluor Tomi: „Abszolút hűséges típus vagyok"

A rapper párkapcsolatáról vallott és kiderült: szelemével, Lottival már jól ismerték egymást, amikor összejöttek. Olvasd el errőla Life.hu cikkét!
Exkluzív beszámoló Andy Vajna születésnapjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-andy-vajna-producer-es-felesege-vajna-timi-extra-beszamoloja-andy-vajna-szuletesnapi-meglepeteserol.htmlA világhírű producert különleges ajándékkal lepte meg a felesége, Vajna Timi. A pár a meghitt születésnapi eseményről mesélt a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigo33 éves lett Dukai Regina: pinkben ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20160805-dukai-regina-modell-es-enekesno-szuletesnapos-33-eves-lett-krisztusi-korba-lepett.htmlDukai Reginát az egész ország modellként ismeri, de ő sokkal előbb kezdett az énekléssel és a zenével foglalkozni, aminek a mai napig szerelmese! TV + Sztárok--Stohl András lánya, Luca veheti át Tatár Csilla helyéthttp://www.life.hu/sztarok/20160805-stohl-andras-lanya-stolh-luca-veheti-at-tatar-csilla-helyet-a-petofi-tv-en-vagyok-itt-musoraban.htmlLapinformációk szerint Tatár Csilla már nem tér vissza, Stohl Luca kaphatja a helyét a Petőfi Tv Én vagyok itt című műsorában.TV + SztárokOrigoKülföldön folytatja tévés karrierjét Hajdú Péter?http://www.life.hu/sztarok/20160805-hajdu-peterre-a-tv2nel-mar-nem-tartanak-igenyt-kulfoldon-probalkozik-a-tevezessel.htmlA TV2 állítólag nem tart többé igényt Hajdú Péterre sem gyártóként, sem műsorvezetőként. A Showtime szinte biztosan nem folytatódik, az Aktív gyártására is csak év végéig van szerződése a showmannek, aki meglehet, hogy ezután külföldön próbálkozik tovább a tévézéssel. TV + SztárokOrigoExtrém dologra vállalkozott a Barárok közt szépsége, Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20160804-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-kiugrott-egy-repulogepbol.htmlMíg a szereplők többsége vélhetően jól megérdemelt nyaralásán pihen, Ramóna még ilyenkor sem áll le. TV + SztárokOrigoAda szakmát vált? Izgalmas dologra készül a csinos tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20160804-pinter-adrienn-ada-koktelokat-fog-kesziteni.htmlPintér Adrienn, vagyis ahogy mindenki ismeri, Ada nemsokára belekóstol egy új szakmába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.