Vajna Timi jótékonysági gála Starlite Gala Antonio Banderas Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arról már írtunk, hogy Vajna Timi Spanyolországban Marbellán múlatja az időt, ahol a Starlite Gala jótékonysági rendezvényen is részt vett, méghozzá világsztárok társaságában. 

Az est házigazdája évek óta Antonio Banderas, elképzelhető, hogy az ő meghívására érkezett oda Vajna Timi is. Vajnáék és Banderasék kapcsolata már hosszú múltra nyúlik vissza, Timiék esküvőjét is a spanyol származású színész villájában tartották, de voltak együtt síelni is például.

@starlitegala

A video posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

Congratulation @antoniobanderasoficial @starlitegala #charity #starlitegala

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

Nézd meg Nagypál Krisztina győzelmi pillanatait a Miss Balatononhttp://www.life.hu/sztarok/20160807-nagypal-krisztina-gyozelmi-pillanatai-a-miss-balatonon.htmlAhogy megírtuk, Nagypál Krisztina lett Miss Balaton. A zsűri a sok szépség közül őt találta a legszebbnek. TV + Sztárok--28 éves lett Aleska Diamond - Így ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-28-eves-lett-aleska-diamond.htmlAleska a partiról az Instagramra posztolt fotókat... TV + Sztárok--Molnár Anikó megőrülthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-molnar-aniko-vizes-hajjal-bohockodik.htmlNem először teszi közszemlére óriási kebleit Molnár Anikó, persze a pasik nagy örömére. Nem ritka, hogy férfiak bókokkal halmozzák el, volt, aki szerelmet is vallott neki. TV + SztárokOrigoHajdú Péter: "Hullámvölgybe jutott az életem"http://www.life.hu/sztarok/20160804-hajdu-peter-showtime-cimu-musora-megszunik-hullamvolgyben-az-elete.htmlAhogy már írtunk róla, teljesen kiszorulhat a TV2-ből Hajdú Péter. A Showtime-nak, több mint valószínű, nem lesz folytatása, de lehet, hogy az Aktív című műsort sem Hajdú cége gyártja majd januártól. A TV2 hivatalosan nem erősítette meg ezeket az információkat, ám Hajdú Péter megszólalt az ügyben. TV + SztárokOrigoMajka a csúcson - Most ért be a munkája eredményehttp://www.life.hu/sztarok/20160806-a-forbes-magazin-osszeallitotta-magyarorszag-legertekesebb-sztarjainak-a-listajat-ordog-nora-majka.htmlA Forbes magazin összeállította Magyarország legértékesebb sztárjainak a listáját, melyen Ördög Nóra, Majka és Tilla foglalják el a dobogós helyeket. TV + Sztárok--Színjáték csupán az X-Faktor válogatója? - Összeesküvés-elméletek az RTL tehetségkutatójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160801-osszeeskuves-elmeletek-az-rtl-tehetsegkutatojarol-az-x-faktorrol.htmlEgy amatőr énekes szerint az RTL Klub máris szerződött valakivel az élő show-kra, pedig még csak a válogatók folynak. A csatorna reagált. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.