Janicsák Veca végre mesélt kislányáról

szerelmes Janicsák Veca gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő alig négy hónapja szülte meg kislányát, Emmát, erről és arról is mesélt, hogy gyermekük születése után férje máris szerelembe esett.

Veca a Fem3 Caféban elárulta, hogy egy pillanatra sem volt depressziós Emma születése után. Sőt, az is kiderült, hogy

férje fülig belezúgott a kislányukba!

Az biztos, hogy a sztáranyuka ragyog a boldogságtól, azonban azt is leszögezte, hogy nem zavarja, ha az utcán az emberek leszólítják és megnézik kislányát, de azt semmiképpen sem szeretné, ha Emma sztárcsemetévé válna.

Hűha! Így néz ki mostanság a Vad angyal sztárja, a 39 éves Natalia Oreirohttp://www.life.hu/sztarok/20160817-ma-39-eves-a-vad-angyal-sztarja-a-szineszno-ennyit-valtozott-az-utobbi-evekben.htmlEmlékeztek még a Vad angyalra? Mi lelkesen bólogatunk, hiszen hogyan is felejthetnénk el azt a szappanoperát, ami évekkel ezelőtt milliókat ültetett le a tévé képernyői elé, köztük minket is. Natalia Oreiro egészen fiatalon elkezdte a szakmát, a várva várt ismertséget pedig a Vad angyal hozta el számára, azóta azonban rengeteg idő eltelt, ezért megnéztük mennyit változott a színésznő az utóbbi években... TV + SztárokOrigoRomantikus fotót posztolt Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20160817-igy-mulatott-dukai-regina-a-jol-megerdemelt-vakaciojan.htmlA gyönyörű modell számára a nyaralás az év egyik legboldogabb időszaka, ezt pedig világosan tükrözik a legutóbb, Spanyolországban készült fotói is. Dukai Regina ragyog a boldogságtól! TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko nagyon durván kiakadt - Ügyvédeivel kemény lépésre szánta el magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160817-vujity-tvrtko-nagyon-durvan-kiakadt.htmlVujity Tvrtkónál betelt a pohár: elege lett az állatkínzásokból, az emiatt érzett dühének pedig hangot is adott. TV + Sztárok--Hurrá! Lola férjhez ment - Nézd meg az esküvőjüket!http://www.life.hu/sztarok/20160811-lola-ferjhez-ment-szerelmehez-bencehez.htmlAz elmúlt években olyannyira nem kerülte el a feszültség Lola és párja kapcsolatát, hogy még a tervezett esküvőjüket is elhalasztották. Szerencsére ismét összejöttek, és egy hindu szertartás keretein belül örök hűséget fogadtak egymásnak. TV + Sztárok--Hoppá! Eva Longoria mókázása szebbé tette a napunkathttp://www.life.hu/sztarok/20160810-eva-longoria-mokazasa-tette-szebbe-a-napunkat.htmlA szépséges színésznő egy manapság már meglepő, és viccesen egyszerű szintre emelte a Snapchat dekorációkat: a videókban megszokott virágos grafikákat igazi virágokra cserélte. TV + Sztárok--Elképesztő! Liptai Claudia rajongói nem kímélték egymást és a műsorvezetőt semhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-liptai-claudia-rajongoi-nem-kimeltek-egymast-es-a-musorvezetot-sem.htmlLiptai Claudia épp Kefalónián az egyik legegzotikusabb görög szigeten nyaral a párjával, lányával és hatalmas baráti társaságával, erről pedig egy fotót is megosztott. Sajnos a kép nem aratott egyöntetű sikert, a követői először őt támadták, majd egymást. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.