Damu Rolandnak megint dolga lesz a rendőrséggel?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland pénz tartozás feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland nem tudott könnyen egyenesbe jönni szabadulása után, és állítólag azóta sem. Feleségével, Edinával anyagi gondokkal küzdöttek, amire a megoldás a kölcsön volt. Edina egyik barátnője állítja, Damu 100 ezer forintot kért tőle, amit azóta sem kapott vissza.

Damu Rolandnak ismét dolga lehet a rendőrséggel, ezúttal tartozás miatt. Felesége, Edina - akivel azóta már nincsenek együtt - sokszor panaszkodott rossz anyagi helyzetükre, Damu Rolnad pedig állítólag kölcsönökkel próbálta megoldani ezt a problémát.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Edina egyik barátnője, a nyugdíj előtt álló Dettina azt állítja, hogy

a színész összesen 100 ezer forintot kért tőle kölcsön

két részletben, azonban vissza már nem fizette, csak ígéreteket kapott. Edina csak az egyik összegről tud, a másik felét már eltitkolták előle. "Megkért, hogy Edinának ne szóljak, bőven lesz miből kifizetnie. Letelte a hónap, de nem adta meg a pénzt. Sajnos kölcsönszerződés nem készült" - nyilatkozta a Story Magazinnak a károsult. A nő több mint egy évig várt, hogy visszakapja Rolandtól a pénzét, de hiába. A nő sokszor megfenyegette, hogy feljelenti, ezúttal meg is tette. A színész válófélben lévő neje sem lepődött meg a tartozáson. "Dettina elmondta, hogy feljelentést tett. Nemrég becsöngetett hozzám egy férfi, Rolandot kereste, mert tartozik neki 60 ezer forinttal. Ha kell, tanúskodom a rendőrségen, hiszen a férjem a tudtom nélkül is kölcsönkért, ismerőstől, ismeretlentől" - mondta Damu Edina.

Ganxsta Zolee: "Nem tudom hogyan tovább. Lehet hogy nincs is"http://www.life.hu/sztarok/20160818-ganxsta-zolee-kiborult-facebookon-kelt-ki-magabol-a-nepszeru-enekes.htmlA népszerű zenész olyan bejegyzéseket tett közzé közösségi oldalán, mellyel szó szerint halálra rémisztette a rajongóit. Van okunk aggódni? TV + Sztárok--Sarka Kata: "Aljas dolognak tartom az ilyet"http://www.life.hu/sztarok/20160818-visszaeltek-sarka-kata-fotoival.htmlEgy svájci oldalon Sarka Kata mosolyog vissza egy relaxáló masszázst kínáló weboldalról. Azt mondja, egy ideje nem, de korábban már történt vele hasonló. Aljaságnak tartja, hogy ellopták a képeit, de nem különösebben érdekli. TV + Sztárok--Sofia Vergara is bűnbe esik - gyakrabban, mint szeretné!http://www.life.hu/sztarok/20160817-sofia-vergara-a-modern-csalad-sztarja-imadja-az-edesseget.htmlA modern család dögös anyukája szenvedélyesen szereti férjét, a szexi Joe Manganiellót. De van még egy szenvedélye... TV + SztárokHajdú Péter, Bódi Sylvi, Dukai Regina - Mind egy helyen végezték!http://www.life.hu/sztarok/20160817-bulvarrap-hegyi-rolival-bodi-sylvirol-dukai-reginarol-hajdu-peterrol.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel TV + Sztárok--Janicsák Veca végre mesélt kislányárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160817-alighogy-megszuletett-janicsak-veca-gyermeke-a-ferje-maris-masba-szerelmes.htmlAz énekesnő alig négy hónapja szülte meg kislányát, Emmát, erről és arról is mesélt, hogy gyermekük születése után férje máris szerelembe esett. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki mostanság a Vad Angyal sztárja, a 39 éves Natalia Oreirohttp://www.life.hu/sztarok/20160817-ma-39-eves-a-vad-angyal-sztarja-a-szineszno-ennyit-valtozott-az-utobbi-evekben.htmlEmlékeztek még a Vad Angyalra? Mi lelkesen bólogatunk, hiszen hogyan is felejthetnénk el azt a szappanoperát, ami évekkel ezelőtt milliókat ültetett le a tévé képernyői elé, köztük minket is. Natalia Oreiro egészen fiatalon kezdte a szakmát, a várva várt ismertséget pedig a Vad Angyal hozta el számára. Azóta azonban rengeteg idő eltelt, ezért megnéztük, mennyit változott a színésznő az utóbbi években... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.