Jessica Alba nem ijedt meg: kőkeményen reagál a cégét ért vádakra

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
kozmetika természetes Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár kicsi és törékeny, mégis kőkemény üzletasszony Jessica Alba. 

A színésznő a minap a The Today Show-ban járt, ahol a fő téma a Honest Company volt: a cég Jessica nevéhez fűződik, hiszen ő volt az egyik alapító. A cég természetes alapanyagokból gyárt termékeket, és főképp a világsztárnak köszönhetően roppant sikeres: több milliárdot hozott már a tulajdonosoknak. Ám ez sokakat bosszant: nemrég ugyanis az a vád érte a céget, hogy nem is olyan hatásosak a termékeik, ahogy hirdetik, ráadásul mérgező anyagokat is tartalmaznak.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A vádakra Jessica a következőképp reagált: "Termésetesen a legjobbat akarjuk a vásárlóinknak. Ha valaki belénk akar kötni, akkor könnyű célpontok vagyunk, hiszen másfajta figyelmet kap miattam a márka, mint általában szokott. Tudjuk, milyen alapanyagokkal dolgozunk, tudjuk, mennyire hatásosak a termékeink, és azt gondolom, semmivel sem tudnak minket megvádolni."

Persze nem volt könnyű arra figyelni, miről beszél Jessica, amikor melltartót sem viselt, ráadásul mesésen festett rózsaszín ruhájában. A róla készült képeket itt találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.