Felesége kezét fogva hunyt el a legendás színész, Gene Wilder

Forrás: The Picture Desk/n/a/Theo Westenberger -
halál színész család Gene Wilder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész pár nappal ezelőtt, nyolcvanhárom éves korában hunyt el. A család most néhány intim titkot osztott meg a sztár halálával kapcsolatban. 

Wilder, aki a filmtörténet legendás párosát alkotta Richard Pryor színésszel, a Connecticut állambeli Stamfordban lévő otthonában halt meg Alzheimer-kór következtében kialakult komplikációkban. A színész életét végigkísérték a betegségek, de neki minden nehézség ellenére sikerült megtartania jókedvét: 1999-ben a nyirokcsomóin rosszindulatú daganatokat találtak, amiket végül sikerült legyőznie. Wilder felesége egy közleményben tudatta a világgal, hogyan hunyt el a világsztár - írja a Daily Mail.

Forrás: The Picture Desk/n/a/Theo Westenberger

Boyler halláskárosultakkal dolgozott, amikor megismerte a leendő férjét. Utolsó perceit szerettei körében, a saját ágyában töltötte, a hangszóróból pedig kedvencét, az Óz, a csodák csodájából ismert Over the Rainbo­w-t hallgatta. Felesége szerint végig az ő kezét fogta és egy percig sem szenvedett.

Újra szingli lett a TV2 sztárja, Peter Srámekhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-szakitott-baratnojevel-ritaval-peter-sramek-8-honap-utan.html8 hónapig tartott Péter Srámek és párja lángoló szerelme, azonban hamar kihűlt a kapcsolat. Úgy döntöttek, inkább külön folytatják. TV + Sztárok--Majka a több lábon állás bajnoka a hazai celebvilágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-majka-majoros-peter-mindenbol-kepes-penzt-csinalni-a-sportbol-is.htmlTévés- és rapperkarrierje mellett sikeres üzleti vállalkozások fűződnek a nevéhez, nemrégiben pedig újabb bizniszbe vágott: sportfogadási tippeket ad. TV + Sztárok--Hoppá! Így turkál a bugyijában Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20160830-emily-ratajkowski-szexi-bikiniben-feszit-igy-turkal-a-bugyijaban-a-vilagsztar.htmlA dögös modell lassan minden nap meglep minket egy-egy félmeztelen felvétellel. A sztár most újból megmutatta, hogy bármit bevállal. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkának írt dalt a Star Academy versenyzője, Ossó Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160830-hosszu-katinkanak-irt-dalt-az-o-csapataban-dolgozott-a-star-academy-versenyzoje-osso-balazs.htmlNem adta fel Ossó Balázs, pedig végig a veszélyzónából figyelte az eseményeket. Végül bejutott a legjobb 16 versenyző közé, és kiderült, hogy a műsor előtt Hosszú Katinka csapatában dolgozott. Most viszont a saját álmát valósítja meg! TV + Sztárok--Hűha! Megmutatta formás idomait Tóth Gabi: szexi fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160829-toth-gabi-az-enekesno-egy-szexi-bikiniben-mutatta-meg-az-alakjat-dogos-foto.htmlAz énekesnő mindent megtesz azért, hogy szuperül nézzen ki - erőfeszítése pedig a látottak alapján igazán eredményes. TV + SztárokOrigo„Ő maga egy csoda” – vele igazán boldog Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20160829-bodi-sylvi-megmutatta-kivel-boldog-igazan-unokahugaval-toltott-egy-kis-idot-instagramon-osztotta-meg.htmlBódi Sylvi sok mindent megoszt az életéről, mégis vannak olyan dolgok, amikről ritkán posztol. Például a családja. Most azonban kivételt tett, és megmutatott egy számára különleges személyt, akivel minden perc ajándék. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.