Hajdú Péter és Sarka Kata külön posztolt: így indult a reggel a két sztárnál

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata fotó műsorvezető iskola Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Becsöngettek! Az ismert sztárpár külön-külön posztolt a közösségi oldalán. A rajongók azonnal találgatásokba kezdtek, hogy a család miért nem együtt indult. 

„Elképesztő, hogy mindkét gyermekem iskolás lett! Hatalmas az izgalom! Minden iskolásnak legyen fantasztikus napja!” – írta a fotó mellé Kata, aki már nagyon várta a nagy napot. Bár a hírek az utóbbi hetekben nem a gyermekeiről, hanem viharos házasságáról szóltak: a műsorvezető már a váláson is elgondolkozott, sőt be is adta a keresetet. A mai napnak azonban Noncsi és Dávid a főszereplői, akiknek mától megkezdődött az iskola.

A sorból a büszke apuka sem maradhatott ki, aki már az iskolapadban kapta lencsevégre a gyermekeit.

Szabó Zsófiéknál vita tárgya a jegygyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-szabo-zsofi-es-parja-kis-zsolt-meg-nem-szerveztek-le-az-eskuvot-jegygyurujuk-sincs.htmlÚgy tűnik a szervezéssel van némi gondjuk Szabó Zsófiéknak, ugyanis hiába tervezik már hónapok óta az esküvőt, még nem mindenben sikerült megegyezniük. A jegygyűrű körül is van egy kis egyet nem értés közte és szerelme között. TV + Sztárok--Gáspár Evelin kis híján mellbimbót villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160831-gaspar-evelin-majdnem-kivillantotta-a-mellbimbojat-furdoruhaban-napozott.htmlGáspár Evelin mióta lefogyott egyre gyakrabban oszt meg magáról dögös képeket. Most megmutatta hogyan fest szexi fekete fürdőruhában. TV + SztárokOrigoFelesége kezét fogva hunyt el a legendás színész, Gene Wilder http://www.life.hu/sztarok/20160831-gene-wilder-a-felesege-kezet-fogta-amikor-meghalt-igy-bucsuzott-az-elettol-a-sztar.htmlA színész pár nappal ezelőtt, nyolcvanhárom éves korában hunyt el. A család most néhány intim titkot osztott meg a sztár halálával kapcsolatban. TV + Sztárok--Hatalmas bejelentést tett Majka a Star Academy-benhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-star-academy-majka-nagy-bejelentest-tett-a-kiesett-jatekosok-kozul-valaki-bekoltozik-az-akademiara.htmlVasárnap végleg kialakult a Star Academy mezőnye, a 16 tehetséges fiatal beköltözött, és már készülnek is az élő show-ra! Fordulatokban azonban így sem lesz hiány, ugyanis még egy versenyző csatlakozni fog a csapathoz! TV + Sztárok--Könnyek közt búcsúzott Liptai Caludiahttp://www.life.hu/sztarok/20160830-liptai-claudia-elbucsuzott-vegleg-tavozott-csillagkutrol-video.htmlA Zámori doktornőt alakító Claudia anyai örömök elé néz, ezért a forgatókönyvírók kiírták a sorozatból. TV + SztárokOrigoDráma a Star Academy jelölésén: megvan az első esélyes kiesőhttp://www.life.hu/sztarok/20160830-a-star-academy-elso-jelolesen-holtverseny-alakult-ki-vegul-balogh-brigi-katai-lillat-kuldte-a.htmlVasárnap beköltözött 16 énekes a TV2 új tehetségkutatójának főhadiszállására, de nem volt sokáig nyugtuk a szereplőknek. Hétfőn a versenyzők kiválasztották közülük a leggyengébb láncszemet, de nem ment egyszerűen: holtverseny alakult ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.