Párbaj nélkül kellett elhagynia villát VV Zsófinak

Forrás: rtl.hu -
ValóVilág 8 Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézői szavazatok alapján VV Zsófinak kellett elhagynia a villát.

A párbaj nélküli távozás lehetőségétől mindenki ódzkodott, sokan jó előre ráparáztak. A nézők viszont szavaztak, és úgy ítélték meg, hogy VV Zsófit nem szeretnék többé látni.

VV Zsófi Forrás: rtl.hu
VV: "Nőnek nagyobb szégyen az igénytelenség, mert büdös lesz a puncija"http://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-a-jatekosok-osszevesztek-azon-ki-mit-takaritson-ki-mert-kupi-van.htmlDávid ráförmedt Vivienre, aki a srác véleménye szerint képtelen elvégezni villamesteri feladatait, ugyanis senki nem hallgat rá. TV + Sztárok--Sokkoló! Felismerhetetlenek és ijesztőek smink nélkül a villalányokhttp://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-vv-zsolti-szerint-felismerhetetlenek-es-rondak-smink-nelkul-a-villallanyok.htmlZsolti megnyitotta villabéli szépségszalonját, közben pedig kibeszélte a villa lányait. TV + Sztárok--"Mintha a pi**ját húznák, úgy visít" - VV Zsolti kiosztotta a behisztiző VV Dináthttp://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-vv-zsolti-kiosztotta-a-behisztizo-vv-dinat-mert-nem-volt-helye-az-asztalnal.htmlZsoltinak megvan a véleménye Dina viselkedéséről, és ezt el is mondta. TV + SztárokOrigoVV Ati mindent megtenne VV Viki csókjáért, de a lánynak nem kellhttp://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-vv-ati-mindent-megtenne-vv-viki-csokjaert-de-a-lanynak-nem-kell.htmlAti és Viki a Sufniba vonultak, ahol kettejük kapcsolatáról kezdtek el beszélgetni.TV + Sztárok--VV Soma szomorú, mert egy csajnak sem jön be a villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-vv-soma-szomoru-mert-egy-csajnak-sem-jon-be-a-villabol.htmlSoma bevallotta, hogy kicsit letört, amiért a Villában nem tudja felszedni kiszemelt áldozatait.TV + Sztárok--15 centi? Az egy Óriás Pöttyös: A meleg VV Zsolti és VV Vivi kibeszélték VV Dávid férfiasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-a-meleg-vv-zsolti-es-vv-vivi-kibeszeltek-vv-david-ferfiassagat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, készült egy összeállítás a villafiúk péniszéről. Este aztán a nem annyira okos Vivi és a meleg Zsolti, akik egyébként együtt fürdenek, és egymást mosdatják, az udvaron beszélték ki a fiúkat és méreteiket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.