Mel Gibson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig ismertünk rá Hollywood egykor legsármosabb férfijára. 

Mel Gibson mostanában - finoman fogalmazva - stílust váltott. A színész a velencei filmfesztiválon jelent meg a vörös szőnyegen: az outfitje kifogástalanul elegáns volt, a hatalmas szakállon azonban nem tudunk napirendre térni. A sok szőr közül alig látszanak ki a világsztár messze földön híres kék szemei!

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Az is lehet persze, hogy Mr. Gibson csak nagyon trendkövető lett mostanában, hiszen a szakáll újabban egy nagyon divatos viselet. Mi azért a kisebb változatra szavaznánk, ha lehetne!

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Tápai Szabina tréningezés közben is nagyon szexihttp://www.life.hu/sztarok/20160905-tapai-szabina-sportolono-treningezes-kozben-is-nagyon-szexi.htmlKucsera Gábor kedvese akkor is gyönyörű, ha épp egy laza wellness napot tart. TV + SztárokOrigoNádas romantika: csábos mosollyal csábít Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160905-varga-viktor-az-enekes-a-tiszaban-fotozkodott-ilyet-meg-nem-lattal.htmlA sztártól már megszokhattuk, hogy napról napra egyre furább képekkel rukkol elő. Most egy újabb bejegyzéssel sokkolja a rajongókat. TV + Sztárok--Dúl a szerelem a villában: VV Dina vajon koppanni fog?http://www.life.hu/sztarok/20160905-vv-lori-es-vv-dina-kozott-dul-a-szerelem-a-fiu-csak-taktikabol-csapja-a-szelet-a-lanynak.htmlSejthető volt, hogy a Való Világ legújabb szériájában idővel tombolni fognak a hormonok, de azt nem gondoltuk volna, ilyen gyorsan fellobban a szerelem, mégha az egyoldalú is. TV + SztárokOrigoNagyon különleges emberrel randizott Muri Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20160905-muri-eniko-nagyon-kulonleges-emberrel-randizott-edesapjaval-toltotte-az-estet.htmlMuri Enikőről tudjuk, hogy szingli, hiszen az esküvő előtt ment tönkre a kapcsolata párjával, így az sem meglepő, hogy randizik. Az viszont már igen, hogy kivel! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMi történt? Szebeni István elbúcsúzott a rajongóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20160905-szebeni-istvan-szomoru-bucsut-vett-rajongoitol.htmlA Mokka műsorvezetőjének Facebook-oldalán – a rajongók legnagyobb örömére – egymást követték Szebeni István cuki kisfiáról készült fotók. Eddig, ugyanis Szebeni István óriási bejelentést tett: megszünteti a profilját. TV + Sztárok--Bódi Sylvi ezúttal nem villantott, mégis leesett az állunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160905-bodi-sylvi-fotoja-a-sztar-szexi-kepe-lattan-neked-is-leesik-az-allad-oceani-felvetel.htmlSzó szerint a modell lába előtt hever a földi paradicsom, hiszen a Maldív-szigetek után ismét csoda szép helyen kalandozik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.