Kiakadt? Beyoncé egy baseball ütővel randalírozott

Jay-Z Beyoncé Knowles Beyoncé énekesnő baseballütő klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ továbbra is Beyoncé új vizuális albumán csámcsog, ami elég erősen utal arra, hogy Jay-Z megcsalta az énekesnőt. Az egyik klip nemrég már felkerült a legnagyobb videómegosztó oldalra, vasárnap, az énekesnő 35. születésnapján, pedig egy újabb is napvilágot látott.

Mióta az HBO-n leadták Beyoncé legújabb vizuális albumát, a sokatmondó dalszövege miatt az egész világ azon agyalt, hogy pontosan ki is az a bizonyos harmadik, akivel Jay Z félreléphetett, és akit Beyoncé csak úgy nevez, hogy a "széphajú Becky". Ezt követték persze a találgatások is: egyesek szerint Rita Ora, mások szerint pedig Rachel Roy fordult meg a rapper ágyában.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A különböző teóriáknak végül az album dalszövegírója, Diana Gordon vetett véget, aki azt állította, hogy Becky tulajdonképpen csak egy fiktív személy.

Beyoncé férjével, Jay Z-vel és kislányával, Blue Ivy Carterrel Forrás: AFP/Michael Buckner

Mindenesetre most egy újabb klip is megjelent, amely egyben az albumon található legelső szám. A videóban Beyoncé egy baseball ütővel randalírozik az utcán:

autókat klopfol ki, és kirakatokat tör be.

A videó egyébként az énekesnő a 35. születésnapja alkalmából jelent meg, de nem csupán ezzel lepték meg a rajongókat. Beyoncé Instagram-oldalán számtalan fotó jelent meg róla és a lányáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.