Kiderült! Ezzel az énekesnővel lépett félre Beyoncé férje

házasság párkapcsolat szerelem megcsalás Beyoncé énekesnő Rita Ora félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók következtetése szerint jó okunk van gyanakodni arra, hogy Jay Z egy brit énekesnővel szűrte össze a levet.

Amióta megjelent Beyoncé legutóbbi, Lemonade című albumának teasere, az egész világ azt találgatja, ki lehet az a bizonyos "Becky," akivel a dalszövegekben tett apró utalások szerint megcsalta őt a férje, Jay Z.

Forrás: Instagram/Rita Ora

Az első következtetések szerint Rachel Roy divattervező az a bizonyos harmadik fél, mások azonban Rita Orára gyanakodnak. A magyarázat pedig egyszerű: Rita Ora a napokban tett közzé magáról egy képet, amelyen citrommintájú melltartóban pózol - a rajongók szerint ez elegendő utalás Beyoncé "Lemonade" című albumára, nem is beszélve a fotón viselt nyakláncról, amely eredetileg R betűt formáz, a tükörképe azonban J-nek olvasható. Hiába, egy szemfüles rajongó figyelmét semmi sem kerülheti el.

A sztárpár életében nem ez lenne az első megcsalással kapcsolatos botrány. Beyoncé és Jay-Z házasságának végéről már egészena 2014-es Met-gála ominózus rugdosása óta cikkeznek a lapok, ráadásul maga az énekesnő is adott okot a feltételezésre, amely szerint valami nagyon nem stimmel velük - a részletekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.