műsorvezető közszereplő Tények Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények műsorvezetője a Mokkában mesélt arról, hogy közszereplőként nincsenek tabuk az életében, így mindenről szívesen mesél.

Marsi Anikó egy címlapfotózás kapcsán nyilatkozott a Mokkában, és elmondta, hogy a küldföldre költözésük után egy tudatos döntés eredményeként nem szerepeltek a médiában, ám mivel Magyarországon újra közszereplőnek számítanak, ezért

igent mondtak a felkérésre.

A Tények műsorvezetője arra is kitért, hogy a magazinban megjelent interjú kapcsán nem volt olyan kérdés, amire ne válaszolt volna szívesen.

Marsi Anikó nagyot bakizott a híradóban

Az élő műsorokban nem tanácsos hibázni, ám a híradósnak egy mondatban kétszer is megbotlott a nyelve. A teljes cikket itt elolvashatod!

A Star Academy énekesei Alexát tűzték ki a céltáblájukrahttp://www.life.hu/sztarok/20160907-a-star-academy-enekesei-kozul-sokan-alexat-tuztek-a-celtablajukra.htmlAz már biztos, hogy Pádár Alexa megőrjíti a Star Academy tehetségeit, azonban nem mindenkit a legjobb értelemben. Míg a férfiak többsége a leányzó kegyeiért ácsingózik, addig Barbi, Brigi és Arnold előszeretettel osztják ki a háta mögött. TV + SztárokA magyar rapper durván beszólt Nádai Anikónakhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-magyar-enekes-curtis-durvan-beszolt-nadai-anikonak.htmlNádai Anikó csípős megjegyzéseket kapott, az igencsak negatív kritika Curtistől származik. TV + SztárokOrigoA Star Academy énekesei kifigurázták Király Viktorékathttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-star-academy-jatekosai-kiraly-viktorekat-parodizaltak.htmlRemek összeállítás látott napvilágot a Star Academy énekeseinek jóvoltából. Míg az egyik ijfú tehetség Jázmin hercegnő bőrébe bújt, addig a többiek a műsor zsűrijét figurázták ki. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKiakadt? Beyoncé egy baseball ütővel randalírozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160905-szuletesnapja-alkalmabol-egy-ujabb-dallal-lepett-meg-minket-az-enekesno.htmlA világ továbbra is Beyoncé új vizuális albumán csámcsog, ami elég erősen utal arra, hogy Jay-Z megcsalta az énekesnőt. Az egyik klip nemrég már felkerült a legnagyobb videómegosztó oldalra, vasárnap, az énekesnő 35. születésnapján, pedig egy újabb is napvilágot látott. TV + SztárokOrigoEgy elmebeteg durván megkeseríti Sharon Stone életéthttp://www.life.hu/sztarok/20160905-egy-elmebeteg-uldozi-sharon-stonet.htmlAz Elemi ösztön sztárja egy őrült pszichopatától retteg. A férfi öt éve a színésznő megszállottja, aki azonban jelenleg még pszichiátrán van, de már nem sokáig: négy hónap múlva szabadulhat. TV + SztárokRagyog a Romantic egykori énekesnője! Szebb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20160826-a-romantic-egykori-enekesnoje-kunovics-katinka-ragyog-a-boldogsagtol.htmlKunovics Katinka két évvel ezelőtt adott életet kislányának, Katikának, akit azóta is egyedül nevel, ráadásul sokszor kénytelen elutazni, hogy egy világjáró hajón énekeljen. Az viszont biztos, hogy nemrég itthon volt, és egy fesztiválon összefutott Völgyi Zsuzsival és Győzikével. Öröm látni, hogy Katinka csodásan néz ki, és szinte ragyog a boldogságtól! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.