Heidi Klum megmutatta igazi arcát

Forrás: Instagram/Heidi Klum -
modell smink Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum egy igazi szépség. A modell ritkán mutatkozik smink nélkül, most azonban kivételt tett, a rajongók legnagyobb örömére.

"Wow, még sohasem láttalak smink nélkül, gyakrabban kellene így járkálnod!" - írta egyik rajongója a modell Instagram-képe mellé, mi pedig teljesen egyetértünk.

Forrás: Instagram

A képet elnézve hihetetlen, hogy Heidi már 42 éves, hiszen az idő nem fogott sem az arcán, sem pedig az alakján.

Forrás: Instagram/Heidi Klum

Heidi Klum egyébként nemrégiben arról vallott, hogy a kifutón már rosszul érzi magát egy szál fehérneműben, bár néhanapján úgy látszik, a kamerák előtt még mindig lazán levetkőzik, főleg, ha a saját fehérneműmárkáját kell reklámoznia.

Dér Heni és Manker tánca tette szebbé a napunkathttp://www.life.hu/sztarok/20160909-kasza-tibi-baratnoje-manker-es-der-heni-tanca-szebbe-tette-a-napunkat.htmlSzexi táncot lejtett Dér Heni és Kasza Tibi barátnője, Manker, ráadásul az erről készült videót a rajongóikkal is megosztották. TV + SztárokOrigoKeleti Andrea nem kímélte a Star Academy énekesnőithttp://www.life.hu/sztarok/20160909-keleti-andrea-is-elvarazsolja-a-star-academy-nezoit.htmlA Star Academy énekesnőinek Keleti Andrea adott tanácsokat. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMariah Carey egy sorozatban dobja ki a melleithttp://www.life.hu/sztarok/20160908-a-vilagsztar-mariah-carey-egy-musorban-dobta-ki-a-melleit.htmlAz énekesnő vendégszerepet kapott egy itthon is népszerű fikciós sorozatban, de a hangsúly mégsem rajta, hanem a mellein van. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi megtervezte a saját sírkövéthttp://www.life.hu/sztarok/20160907-galambos-lajos-megtervezte-a-sajat-sirkovet.htmlMint kiderült, Lagzi Lajcsi a börtönben töltött magányos órákban rengetegszer szembesült az elmúlás gondolatával. Erről, valamint arról is mesélt, hogy egy rabtársa miként próbált öngyilkos lenni. TV + SztárokOrigoA Star Academy énekesei Alexát tűzték ki a céltáblájukrahttp://www.life.hu/sztarok/20160907-a-star-academy-enekesei-kozul-sokan-alexat-tuztek-a-celtablajukra.htmlAz már biztos, hogy Pádár Alexa megőrjíti a Star Academy tehetségeit, azonban nem mindenkit a legjobb értelemben. Míg a férfiak többsége a leányzó kegyeiért ácsingózik, addig Barbi, Brigi és Arnold előszeretettel osztják ki a háta mögött. TV + SztárokA Star Academy Barbija kemény szavakkal illette lakótársáthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-star-academy-barbija-kokemeny-szavakkal-illette-lakotarsat.htmlA Star Academy énekeseinél máris kicsapta a biztosítékot Alexa és Dávid flörtje, akik között szinte felforrt a levegő a jakuzziban...A történet azonban itt nem állt meg, Alexát ugyanis Adrián is kényeztette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.