VV Vivi aztán nem semmi: ismét megbotránkoztatta a villalakókat

VV Vivi ValóVilág powered by Big Brother fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivi hófehér fürdőruhában ugrott a medencébe. Az eredményt el lehet képzelni...

A villalakók már hozzászokhattak ahhoz, hogy VV Vivi egyáltalán nem ismeri a szégyenlős szó fogalmát. A lány ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: hófehér dresszt húzott, és abban ugrott a medencébe. No persze előtte pózolt, nem is keveset: ennek a csajnak a vérében van a szereplés!

Vivi testének minden pontját az ugrás után teljesen megmutatta a fürdőruha, a többiek alig jutottak szóhoz. De nem ez az első eset, amikor Vivi botrányt okozott: a beköltözéskor már pucérkodott egy kicsit a külföldi pasikra hajtó lány.

Csókcsata a villában: Dina és Lóri nem bírt magávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160909-valovilag-dina-es-lori-csokkokkal-kezdtek-a-napot.htmlEgyre érdekesebben alakul a dolog VV Lóri és Dina között. TV + SztárokOrigoPumped Gabo párja kiborult: zokogva beszélt kapcsolatukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-pumped-gabo-parja-agi-zokogott-kapcsolatukrol-nyilatkozott.htmlEgyre több a feszültség és sírás a celebvillában, a párok lánytagjai gyakran nyílnak meg kapcsolati problémáikról. Ezúttal Pumped Gabo párjánál, Áginál tört el a mécses. TV + SztárokOrigoMariah Carey egy sorozatban dobja ki a melleithttp://www.life.hu/sztarok/20160908-a-vilagsztar-mariah-carey-egy-musorban-dobta-ki-a-melleit.htmlAz énekesnő vendégszerepet kapott egy itthon is népszerű fikciós sorozatban, de a hangsúly mégsem rajta, hanem a mellein van. TV + Sztárok--Kovácsovics Fruzsina az élete párját keresihttp://www.life.hu/sztarok/20160908-kovacsovics-fruzsina-szeretne-sajat-csaladot-es-az-elete-parjat-keresi-hozza.htmlKovácsovics Fruzsina teljesen késznek érzi magát a gyerekvállalásra, hiszen egész napját a kicsik között tölti: óvodában dolgozik, majd a Kicsi Óriások felvételein felügyeli csapatát. Ám még a nagy Ő nem érkezett meg az életébe. TV + Sztárok--Csobot Adélt párja mentette meg a depressziótólhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-csobot-adelt-istenes-bence-mentette-meg-a-depressziotol.htmlAz énekesnő szerint egy anyuka sem zárkózhat be, és azzal sincs semmi probléma, ha korán visszamegy dolgozni. Persze ehhez kell egy megfelelő társ is, Bence pedig ilyen téren rengeteget bizonyított. TV + Sztárok--Voksán Virág mellei felforrósítják a hangulatot: szexi fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160908-voksan-virag-a-dogos-modell-nem-mindennapi-idomait-te-is-megnezheted-foto.htmlA modell az Ezek megőrültek! adásában mutatta meg közelebbről a kebleit. Persze társai nem hagyták szó nélkül a dolgot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.