Jáksó László: A komplexusos hülyéknek valók a celebek

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz -
interjú videó Heti Hetes Jáksó László celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jáksó Lászlót a Hello! magazin partiján kapta el a Life.hu riportere. Kíváncsiak voltunk, hogy van, mi van vele, hiszen régen nem hallottunk róla.

Jáksó egy olyan ember kedvéért ment el a magazin bulijára, akivel különleges a kapcsolata. A jövőben esze ágában sincsen hasonló rendezvényeken megjelenni, sőt, majdnem kimondta azt a mondatot is, amit Győzike, miszerint ő nem akar celeb lenni.

Jáksónak egybként mindegy, tojik arra, hogy celebnek nevezzük az ismert embereket vagy nem, abban azonban biztos, hogy az ember azért szerepel tévében, hogy reggel, amikor a sok komplexusos hülye kinyitja az újságot, boldogan ellenőizze, hogy ő még mindig többet ér azoknál, akik szerepelnek benne.

Jáksó László visszatért eredeti foglalkozásához, megint számítógépes programokat ír. A rádiózás néha eszébe jut, de fájóan nem hiányzik neki. A Heti Hetes műsorvezetői székében viszont marad.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.