Wow! 30 évvel fiatalabb kedvesét veszi el David Hasselhoff

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West -
esküvő színész David Hasselhoff szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Hasselhoff 5 éve talált rá 30 évvel fiatalabb kedvesére, Hayley Robertsre, akivel azóta is töretlen a szerelemük, olyannyira hogy a színész el is jegyezte párját.

A Baywatch sorozat egykori szívtipró vízimentője harmadszor áll oltár elé. Legutóbbi választottja a nála

több mint 3 évtizeddel fiatalabb

Hayley Roberts.

A romantikus színész 5 éves évfordulójukon, Malibu festői környezetében kérte meg szerelme kezét, aki egyáltalán nem számított a lánykérésre, ugyanis meg volt győződve róla, hogy David két házasságal a háta mögött már nem akar harmadszor is nősülni.

"Először azt hittem, megint csak viccel,

mert néhányszor már megtréfált. Amikor elővette a gyűrűt, annyira zokogtam, szinte nem is hallottam, hogy azt kérdezi: hozzám jössz feleségül? Legalább tíz percre volt szükségem ahhoz, hogy felfogjam, mit történik körülöttem."- mesélte az ifjú menyasszony a Hello! Magazinnak.

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

Hasselhoff elmondása szerint sosem találkozott még hasonló nővel, mint Hayley.

"Rendkívül jó társaság és alkalmazkodó. Nem riad vissza a konfliktusoktól sem és ott áll mellettem akkor is, amikor szükségem van rá. Más nővel még soha nem éreztem ezt, egyszerűen nem éreztem a hiányukat. Mindig elszédülök, ha ránézek, és ez az elmúlt öt évben semmit sem változott."

A boldog pár Olaszországban tervezi az esküvőt, ahogy annak idején George Clooney is.

" Szeretném, ha Olaszországban lenne az esküvőnk. Mint minden nő, én is számtalanszor álmodoztam már a nagy napról, és jó néhány ruhát kinéztem magamnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.