trónörökös kutatás Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceget tartják a nők a legvonzóbb trónörökösnek.

A manchesteri kutatók egyik csoportja kíváncsi volt, hogy ki a világ legvonzóbb trónörököse, a jelenlegi felhozatalból. 1000 különböző nemzetiségű nőt kérdeztek meg, a végső listát pedig nyilvánosságra is hozták.

A nők szerint a brit

Harry herceg a leghumorosabb és legsármosabb trónörökös.

A hölgy szavazók szerint Harry közvetlen és laza, ráadásul úgy gondolják, sokkal hatékonyabban képviseli hazájukat, mint bátyja, Vilmos.- írja a Bors.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

Ezzel a győzelemmel Harry maga mögé utasította Károly Fülöp svéd herceget, aki a második helyezést érte el, Andrea Casiraghi monacói herceget, aki a dobogó harmadik fokán foglal helyett, a negyedik pedig Hamdan bin Mohammed Al Maktoum dubai trónörökös lett.

Külön érdekesség, hogy a kutatás szerint

Vilmos herceg csupán a 9. helyezést érte el.

Végre! Dukai Regina újra megmutatta szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160913-dukai-regina-es-szerelme-ujra-egy-foton-vegre-megint-megmutatta-parjat-a-celeb.htmlDukai Regina Feczesin Róberttel való szakítása óta sokkal óvatosabb magánéletével kapcsolatban. Ám most végre megint láthattuk választottját egy fotó erejéig. TV + Sztárok--Zseraldin elárulta, ő hogyan szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20160913-szexualis-eletukrol-meseltek-a-villa-lanyai-zseraldin-elmondta-o-mit-szeret.htmlVV Zseraldin nem rejtette véka alá, neki mi jön be igazán az ágyban. TV + Sztárok--Kombinéban szelfizett Julianne Hough - csak nem így lép a vörös szőnyegre? http://www.life.hu/sztarok/20160912-kombineban-szelfizett-julianne-hough-szineszno.htmlKissé alulöltözötten fotózkodott a világsztár. De jól állt neki! TV + SztárokOrigoSarah Jessica Parker beújít: Különleges szerepet vállalt elhttp://www.life.hu/sztarok/20160912-enekesnot-jatszik-kovetkezo-filmjeben-sarah-jessica-parker.htmlÉnekesnőt játszik és dalra is fakad következő filmjében Sarah Jessica Parker amerikai filmcsillag - írta a BBC News.TV + Sztárok--"Úgy ültél, mint egy nyugdíjas!" - Valkó Eszter kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20160912-valko-eszti-es-parja-sem-tudnak-vita-nelkul-letezni-a-villaban.htmlValkó Eszti és férje Radócz Péter még mindig a sztárvilla csapatát erősítik a Nyerő Páros műsorában, annak ellenére, hogy volt amikor rezgett náluk a léc és a kieső zónába kerültek. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie újra a régi? Friss fotó a világsztárról http://www.life.hu/sztarok/20160912-angelina-jolie-mar-nem-olyan-vekony-jordaniaban-jart-a-vilagsztar.htmlAz Oscar-díjas híresség fotóit látva sokkal bizakodóbbak vagyunk, hiszen végre nem csontsoványan mutatkozott a sajtó előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.