Pamela Anderson tökpucér szerepet vállalt egy mozifilmben

pucér meztelen Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Címlap helyett ezúttal a mozivásznon vetkőzik az egykori szőke bombázó. 

Pamela Anderson fedetlen kebleit már jópár magazinban megcsodálhatták a férfirajongók, most azonban a mozivásznon próbálkozik a sztár. Pamela is szerepel ugyanis a hamarosan mozikba kerülő The People Garden című filmben, amiben egy olyan jelenete is van, amikor tökpucérra vetkőzik.

Meg kell hagyni, Pamela 49 évesen is csodás alakkal büszkélkedhet, de tesz is érte. Nagyon figyel az étkezésére, hiszen hosszú évek óta vegán, és a testmozgást sem hanyagolja el. Súlyzókkal edz, gyakran végez kitöréseket, és szinte minden nap fut. Ez látszik is rajta!

Álmosan szexi képet posztolt magáról Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20160914-mihalik-eniko-ebredes-utan-is-bomba-formaban-van.htmlÁlmos kiscicaként nyújtózkodik fekete köntösében Mihalik Enikő. TV + SztárokOrigo5 valóságshow-hős, akinek fenekestül felfordult az élete http://www.life.hu/sztarok/20160912-harom-egykori-valosagshow-hos-akinek-elete-teljesen-megvaltozott-bb-evi-es-tarsai.htmlHiába a pénz és a csillogás, ha az ember lelkileg nincs felkészülve a show-biznisszel járó felhajtásra. Az elmúlt években több olyan játékos is kikerült a magyar kereskedelmi csatornák egy-egy adásából, akik bár esetenként győztesként hagyták el a képernyőt, ma már rossz emlékként gondolnak vissza azokra az időre. Van, akinél csak rövid ideig tartott a siker, és van olyan is, akiről ma is cikkeznek az újságok. TV + Sztárok--Kemény feladat elé állították a Nyerő Páros sztárjaithttp://www.life.hu/sztarok/20160914-kovacs-dori-a-nyero-paros-egyik-tagja-majdnem-repuloszerencsetlenseget-szenvedett.html A Nyerő Páros című műsor sztárjai újra kemény feladatot kaptak. Többen rosszul lettek. TV + Sztárok--Harrison Ford csárdába jár és mosogat: lassan magyarul beszél majd? http://www.life.hu/sztarok/20160914-harrison-ford-igazi-vilagsztar-egy-csardaban-kaptak-lencsevegre-a-sztart.htmlAz elvileg a Szárnyas fejvadász 2 forgatása miatt Magyarországon tartózkodó színész a korábbi hírekkel ellentétben nagyon kedvesen viselkedik a rajongókkal. TV + SztárokOrigoCsúnyán kiakadt Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160914-victoria-bekcham-nagyon-kiakadt-lanya-iskolajara.htmlA magára mindig adó sztármami, Victoria Beckham természetesen még kislánya iskolájába sem megy slamposan. Ezúttal viszont elhibázta öltözékét... TV + SztárokOrigoKi van a képen? Gyerekkori fotóját mutatta meg a fiatal énekesnő, Hienhttp://www.life.hu/sztarok/20160914-hien-megmutatta-gyerekkori-fotojat.htmlA vietnámi származású magyar énekesnő, Hien még tiniként, 16 évesen tűnt fel a Megasztár színpadán. Azóta folyamatosan a köztudatban van, hol fantasztikus dalaival, hol pedig magánéleti változásaival. Ezúttal viszont a gyerekkorába engedett bepillantást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.