Szabó Zsófi hamarosan férjhez megy: Megtudtuk ki lesz ott az esküvőn!

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata esküvő házasság Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi bravúros módon néhány hét alatt szervezte meg esküvőjét, szerelmével, Zsoltival. Nem sokat árult el eddig a közelgő nagy napról, annyi viszont kiderült, ki lesz rajta biztosan a vendéglistán.

A Story Extra műsorvezetője elhalasztott nyári esküvője után, idén ősszel mondja ki a boldogító igent szerelmének. A párnak nagyon kevés ideje volt megszervezni az esküvőt, mégis összeállt a kép és nem állhat már semmi a pár boldogságának útjába.

Pasztell színek, gyönyörű fehér textilek és elegáns épület- ezek jellemzik majd az esemény színhelyét. A gyűrű és a ruha volt csupán kérdéses, ami valljuk be, két elég fontos kelléke a házasságkötésnek. Aggodalomra viszont semmi ok, ugyanis Zsófi az utóbbi két fontos elemet is beszerezte, amikor kedvesével Milánóba utaztak.

Sarka Kata, Szabó Zsófi, fotó, eljegyzés Forrás: Facebook/Sarka Kata

Nem csoda hát, hogy a sajtót már csak egyetlen kérdés foglalkoztatta?

Vajon a meghívottak között szerepel-e majd Sarka Kata neve,

akivel a sztár néhány évig nagy barátságot ápolt, az utóbbi időben viszont csak keveset hallattak kapcsolatukról. A színész-műsorvezető megnyugtatott mindenkit, természetesen barátnője és keresztifia, Dávidka is jelen lesznek a szertartáson.

"A legjobb barátnőm, Sarka Kata természetesen ott lesz az esküvőn, és a drága keresztfiam, Dávidka és Noncsika is. Azért, mert mostanában nem töltünk fel együtt képeket, nem látnak minket, ugyanolyan jó a kapcsolatunk."- mesélte a Bors megkeresésére Zsófi.

Zsédának férje bókjai a legszebbekhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-zseda-imad-enni-viszont-sokat-edz-a-ferje-csinosnak-talalja-es-neki-ez-a-legfontosabb.htmlA gyönyörű énekesnő, Zséda élete az állandó pörgés és a családi nyugalom kettőséről szól. Szerencsésnek tartja magát, hiszen férje mindenben támogatja őt, így a család és a karrier remekül megférnek egymás mellett. TV + Sztárok--Villabalhé! VV Zsolti kiborult és az éjszaka közepén ordítozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160915-villabalhe-vv-zsolti-kiakadt-es-az-ejszaka-kozepen-balhezott.htmlA Való Világ powered by Big Brother című műsora minden nap tartogat egy kis csemegét. Ezúttal VV Zsolti hívta fel magára a figyelmet kiborulásával. TV + SztárokOrigoPumped Gabó és párja, Ági: "Nem vagyunk egy hétköznapi pár"http://www.life.hu/sztarok/20160915-pumped-gabo-es-agi-a-nyero-parosban-tuntek-fel-egyutt-eloszor-interjuban-meselnek-kapcsolatukrol.htmlPumped Gabót a tavalyi Balaton Soundon fedezte fel az ország. Nem mindennapi mozgásával mindenkinek feltűnt a tökéletes testű fiú. Azóta pedig igazi celebbé vált. TV + SztárokOrigoKirály Peti "Kopjál le rólam!"http://www.life.hu/sztarok/20160915-kiraly-peti-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-beszolt-kabat-felesegenek-amiert-az-nem-hagyta-beken.htmlA Nyerő Párosban újabb összecsapás szem- és fültanúi lehettünk a csütörtöki adásban. Király Petinél ezúttal végleg elszakadt a cérna... TV + SztárokOrigoBódi Sylvi forrón szereti - három pasival nyomja egyszerrehttp://www.life.hu/sztarok/20160915-bodi-sylvi-harom-pasival-kacerkodik-egy-foton.htmlBódi Sylvi ezúttal nem a Maldív-szigetekről, vagy egy szörf deszkáról készült fotót posztolt, de igy is legalább annyira leesett az állunk... TV + Sztárok--Csupasz fenékkel karácsonyozik a Morning Show!- Sebestyén Balázsék előre hozták az ünnepekethttp://www.life.hu/sztarok/20160915-sebestyen-balazs-rakoczi-feri-es-vadon-jani-ma-tartjak-a-karacsonyt.htmlA Morning Show őrült triója ma sem hagyta pihenni a rekeszizmainkat. Balázs, Jani és Feri hónapokkal előrehozták a karácsonyi időszakot. Volt akinek kicsit nehezebben ment az átszellemülés... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.