Meglepő képpel búcsúzott Király Linda a Sztárban Sztártól - Fotó

TV2 Sztárban sztár Király Linda Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutóbbi adásban Linda Whitney Houstonként tündökölt a színpadon. Búcsúzóul egy, a sztárral készült közös képet posztolt az énekesnő.

Linda az Instagramján a példaképével, Whitney Houstonnal közös képet mutatott rajongóinak. Ezzel köszönte meg, hogy támogatták és szavaztukkal bíztatták őt:

"Nagyon örülök, hogy legnagyobb példaképem bőrébe bújhattam! Azért

sajnálom, hogy nem adódott lehetőségem más oldalaimat megmutatni,

mert lett volna egy pár izgi ötletem... majd koncerten akkor! Hamarosan jelentkezem új zenével! Puszi nektek es köszönöm a szavazatokat" –írta az énekesnő közösségi oldalán.

Vasárnap, nagy meglepetésre a Sztárban Sztár című műsortól Király Linda búcsúzott. A díva betegen is vállalta a megmérettetést, hiszen példaképét, Whitney Houstont kellett megelevenítenie a színpadon. Produkciójára,

majdnem a maximum pontot kapta,

mégis neki kellett távoznia a közönségszavazást követően.

Az énekesnő a kulisszák mögött a Life.hu-nak azt is elárulta, hogy szerinte kiesésének egyik oka az, hogy változatosabb szerepeket kellett volna kapnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.