Sarka Kata: "Végre nő lettem, és nem egy burokban élő kislány"

édesanya Sarka Kata műsorvezető válás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya állítása szerint azok után, hogy különváltak útjaik Hajdú Péterrel, megkeményedett és egészen más nő vált belőle.

Hogy hogyan tovább, arról még nem döntöttek. Elmondása szerint ideig biztosan külön élnek majd, és mindketten vallják, a legfontosabb dolog, hogy a gyermekek kiegyensúlyozottan, boldogságban cseperedjenek fel. Kata az Aktív kamerájának őszintén mesélt arról, eddig miért érezte magát "burokban felcseperedett kislányként", valamint, hogy hogyan kapcsolódik ki a "szakítást" követően.

Sarka Kata az elmúlt hónapokban sok mindenen ment keresztül, és nem is éppen élete legjobb időszaka volt ez. Kiderült, hogy tönkrement a házassága, sőt már el is költözött a családi házból.

Hajdú Péter ezzel lepte meg feleségét a születésnapján

Sarka Kata nem Hajdúval ünnepelte a születésnapját. Ám a hírekkel ellentétben egy csodás ajándék mégis érkezett a műsorvezetőtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.