Bármit megtesz: önként adott vizeletmintát Brad Pitt

Forrás: NORTHFOTO/Abaca -
Brad Pitt válás gyerekek vizeletminta Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt mindent megtesz azért, hogy bizonyítson. A színész korábban leszögezte, hazugságvizsgálatnak is alávetné magát, most pedig kiderült: vizeletmintát is adott.

A világsztár nagyon kétségbeesett, hogy nem láthatja a gyermekeit, ezért minden együttműködésre hajlandó a hatóságokkal. A színészt azzal vádolják, hogy verbálisan és fizikailag is bántalmazta gyermekét magánrepülőjükön, miközben drog és alkohol befolyásoltsága alatt állt.

Brad Pitt Forrás: NORTHFOTO/Abaca

A sztár viszont mindent megtesz annak érdekében, hogy bizonyítsa az ellenkezőjét. Rajongói pedig amellett a feltételezés mellett állnak ki, hogy

Brad csak az ominózus veszekedés után ivott.

A színész korábban leszögezte, önként aláveti magát hazugságvizsgálatnak, most pedig kiderült, hogy igazának bizonyítása érdekében vizeletmintát is adott, ami szintén nem lett volna kötelező - írja TMZ. Látszik, hogy nagyon próbálkozik, hiszen szeretne találkozni a gyermekeivel, akiket Angelina Jolie eltiltott tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.