Damu Edina: “Kikapcsolták a gázt, nem tudom, hogyan fogok fűteni”

fűtés Damu Edina gáz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nyolc hónapja nem él együtt Damu Roland és Edina, az asszony pedig egyre rosszabb helyzetbe kerül. Nincs pénze, munkája, a felhalmozott tartozását sem tudja kifizetni, még a fűtést is kikapcsolták nála.

Damu Edina helyzete nem túl rózsás, nagyon gyorsan kisiklott az élete. Házassága tönkrement, gyermekét nem nevelheti, Rolanddal pedig szinte már nem is beszélnek, de nem is szeretné látni a férjét. A közös életük véget ért, magától kell talpra állnia, ami nem lesz könnyű.

Damu Edina Forrás: TV2

"Sokat vagyok beteg, nincs munkám, nem tudom miből kifizetni a válás harmincezer forintos illetékét sem. Emellett

több mint százezer forintos adósság maradt a nyakamon,

ami még a Rolanddal közös életünk során keletkezett. Kikapcsolták nálunk a gázt is, azt sem tudom, hogyan fogunk fűteni, nincsen meleg vizünk sem" - mondta a Story Magazinnak Edina, akinek gyermekét nővére neveli, mivel Edina még a terhessége alatt sem tudott lemondani az alkoholról.

Damu Edina: "Roland állapotosan is megpofozott és leköpött"

A Damu család körül kialakult botrány tovább kígyózik, most Edina azt állítja, hogy a színész többször is megverte őt, sőt akkor is kezet emelt rá, amikor már áldott állapotban volt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.