Fél éve szeretője van Angelina Jolie-nak? – Ez lehet a válás valódi oka

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt -
Brad Pitt Angelina Jolie szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél világot sokkolta, de főként Brad Pittet, amikor Angelina Jolie beadta a válókeresetet. A színész élete azóta valóságos pokollá változott: azzal vádolják, hogy bántalmazta a gyerekeit, akiket sokáig nem is láthatott. Most újabb dologgal kell megküzdenie: Angelina Jolie már fél éve szeretőt tartott. Vajon ez lehetett a válás igazi oka?

Egyre jobban eldurvul Angelina Jolie és Brad Pitt válása. Már maga a tény is sokkoló volt, de amik azóta napvilágra kerültek, sokkal jobban felkavarták az állóvizet, amiben Brad Pitt csak kapálózik. Próbálja mindenáron bebizonyítani, hogy nem bántotta a gyermekeit. Az egykori dadájuk kiáll mellette, de Angelina Jolie-val szemben nincs túl sok esélye.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

Éppen elég lenne ennyit elviselnie a színésznek, ám most kiderült, hogy Angelina Jolie valószínűleg már fél éve szeretőt tart. A Star Magazine szerint állítólag a színésznő

egy milliárdos közel-keleti üzletemberrel szűrte össze a levet.

A titokzatos illetővel a humanitárius tevékenységei során ismerkedett össze, ugyanis a milliárdos férfinak szintén szívügye a jótékonykodás. A lap nem fedi fel az üzletember kilétét, mivel házasember. A felesége érthető okokból nem akar tőle elválni, így Angelina Jolie és szeretője továbbra is csak titokban találkozhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.